Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 02:56:46

На Чернігівщині Великдень пройшов без порушень публічного порядку

10.04.2018   08:09Агенцiя

Поліція забезпечила охорону порядку та безпеку вірян під час святкування Великодня. В результаті проведеного комплексу профілактичних заходів святкування пройшло спокійно і без порушень.

Напередодні Великодня всі органи й підрозділи Міністерства внутрішніх справ України були переведені на посилений варіант несення служби.

Ситуаційний центр Головного управління Національної поліції у цілодобовому режимі моніторив оперативну обстановку в області. Був налагоджений чіткий обмін інформацією між територіальними підрозділами Національної поліції, Національної гвардії, рятувальниками, прикордонниками, міграційною службою та СБУ стосовно попередження терористичних загроз під час масових заходів.

На Чернігівщині Великодні богослужіння пройшли у 480 церквах, в них взяли участь близько чотирьохсот тисяч вірян.

Безпосередньо охорону публічного порядку біля культових споруд в області здійснювали майже сімсот поліцейських територіальних підрозділів Головного управління Нацполіції.

В самому Чернігові порядок біля 13 храмів забезпечували сім десятків поліцейських. На вулицях та в публічних місцях обласного центру працювали 34 екіпажі патрульної поліції та військовослужбовці Національної гвардії України.

Наразі поліція продовжує нести службу в місцях масового відпочинку громадян.


Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.