Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 17:09:03

Зґвалтування дворічної дівчинки у Ніжині: активісти вийшли на протест

26.03.2018   15:32

26 березня у Ніжині проходить акція "Стоп насиллю!" мета якої – покарати батька-ґвалтівника загиблої 2-річної дівчинки довічним ув'язненням.

Про це повідомив Сергій Мазур, координатор організації C14 news на сторінці у соцмережі Facebook.

У селі Мильники на Чернігівщині стався моторошний випадок: місцевий житель Назар Красуль ґвалтував і бив дворічну доньку. Дівчинка загинула від числених катувань. Сусіди розповідають про понівечене тіло, травму голови, розірваний рот і статеві органи. Попри це у неї є старша сестра, яка також потерпала від насильства чоловіка. Наразі п'ятирічна дочка перебуває у тяжкому стані у лікарні.

Мати-алкоголічка на дії садиста ніяк не реагувала і навіть сприяла його "бажанням". Останні три місяці дівчаток, за словами сусідів, взагалі не випускали з дому. Страшно уявити, що з ними робили увесь цей час, – пише Сергій Мазур.

Читайте також: На Донбасі друг Гіркіна по-звірячому зґвалтував і вбив вагітну жінку: його затримали

Як зазначається у дописі – матір досі не позбавлена батьківських прав, а соцслужби, які напередодні ігнорували прохання врятувати малечу, намагаються зараз зам'яти справу. Через це у Ніжині проходить акція "Стоп насиллю!", однією з вимог якої є пожиттєве ув'язнення батька-гвалтівника Назара Красуля, який зараз перебуває у СІЗО. А також позбавлення матері батьківських прав та притягнення її до відповідальності як співучасниці тяжких злочинів і звільнення та притягнення до відповідальності директора Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ніжинської РДА.

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.