Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 02:34:15

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

26.03.2018   09:16Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території області за період з 8:00 25 березня до 8:00 26 березня.

МНС

МНС

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 3 дорожньо-транспортні пригоди та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.


Дорожньо-транспортні пригоди – 3 (за інформацією Управління превентивної діяльності ГУ НП в Чернігівській області):

- на автодорозі Корюківка-Тютюнниця біля м. Корюківка об 11 год. 30 хв. 25 березня водій скутера "Fada", перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку, з’їхав у кювет та впав. Внаслідок пригоди водій отримав травми та госпіталізований до неврологічного відділення Корюківської центральної районної лікарні;

- на 131 км автодороги Кіпті-Глухів-Бачівськ в с. Шумейкине Бахмацького  району о 16 год. 17 хв. 25 березня сталося перекидання автомобіля "ВАЗ 11183 -Лада Калина". Внаслідок пригоди пасажир автомобіля отримав травми, госпіталізації не потребує;

- в с. Тиниця Бахмацького району по вул. Ватутіна о 21 год. 12 хв. 25 березня працівник місцевого сільськогосподарського підприємства «Ланагропрод», керуючи трактором "Case Magnum 340" з причепом-цистерною, здійснив наїзд на пішохода, який під час проїзду трактора потрапив під причеп. Пішохід, 1987 року народження, від отриманих травм помер у кареті екстреної медичної допомоги.


Пожежі – 3, з них 2 пожежі в житловому секторі та 1 пожежа на транспорті. Внаслідок цих пожеж 1 особа загинула.


Радіаційний фон:


На території області радіаційний фон зареєстровано в межах  9-12 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 11 мкр/год., Ніжин – 11 мкр/год., Прилуки – 10 мкр/год., Остер – 12 мкр/год., Покошичі – 11 мкр/год, Семенівка – 9 мкр/год., Сновськ – 9 мкр/год.


Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території областіз 20 години  25 березня до 20 години 26 березня  очікується хмарність, без опадів, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура по області вночі 2-7º морозу, вдень 2-7º тепла.
По Чернігову температура вночі 4-6º морозу, вдень 5-7º тепла.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини