Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 15:03:01

Прокуратура в суді вимагає визнати недійсним договір поставки та результати закупівлі дизпалива на суму понад 400 тис. грн.

22.03.2018   14:09Агенцiя

Органами прокуратури області проводиться системна робота, спрямована на недопущення фактів порушення інтересів держави при здійсненні закупівель за бюджетні кошти. З метою поновлення інтересів держави прокуратурою вживаються заходи представницького реагування.

Вивченням тендерної документації відділу освіти Варвинської райдержадміністрації та відомостей Антимонопольного комітету України установлено, що юридична особа, яка стала переможцем конкурсу на поставку пального раніше притягувалася до відповідальності за порушення ст.ст. 6, 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції» - вчинення антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів (тендерів), що унеможливлювало подальшу її участь в тендерах протягом наступних 3 років. Порушення, які виявлялися раніше у діяльності господарюючого суб’єкта теж стосувалися поставок до освітянського закладу.

Водночас, незважаючи на законодавчу заборону, саме з цим товариством укладено відповідний договір на поставку дизельного пального на суму понад 400 тис. грн.

На усунення порушень прокуратурою до господарського суду направлено позов в інтересах держави в особі Міністерства економічного розвитку України про визнання недійсними рішення тендерного комітету і укладеного договору.


Прес-служба прокуратури області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини