Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 17:33:31

У Чернігові Асоціація міст України провела практикум з питань публічних закупівель у системі ProZorro

14.03.2018   15:45Агенцiя

Сьогодні у Чернігові проходив практикум Чернігівського регіонального відділення АМУ із застосування законодавства на тему: «Практичні аспекти реалізації законодавства в сфері публічних закупівель.

Система ProZorro». Практикум є частиною проекту  USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС).

Засідання, що пройшло у Чернігівській міській раді, провів виконавчий директор Чернігівського РВ Асоціації міст України Михайло Литвин. Участь у ньому взяли голови (або їх профільні заступники) міських, селищних та сільських рад, начальники відділів економічного розвитку, представники ЗМІ.

Теми, що обговорювалися:

«Сучасний стан системи закупівель. Закон України «Про публічні закупівлі». Загальні умови здійснення закупівель»,

«Загальний огляд електронної системи  закупівель. Теоретичні та практичні аспекти здійснення допорогових закупівель з використанням системи ProZorro»,

«Тендерна документація та особливості проведення відкритих торгів. Оскарження процедур закупівель»,

«Практичні аспекти здійснення переговорної процедури закупівлі. Звітність щодо здійснення закупівель. Відповідальність за порушення вимог Закону».

Перед учасниками практикуму з роз’ясненнями щодо поставленої тематики виступили модератор заходу Зінаїда Рубан, викладач ЦППК, Микола Силенко, регіональний консультант з бюджетних питань АМУ, Павло Степанов, начальник відділу ресурсного забезпечення розвитку територій, з питань державних закупівель та державного сектора економіки Департаменту економічного розвитку Чернігівської облдержадміністрації. Виступаючі відповіли на всі запитання учасників заходу, який щойно завершився.

 
Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн 13:30

Попри постійні військові небезпеки і фінансові труднощі, АТ «ОТКЕ» стабільно та надійно забезпечувало жителів 19 територіальних громад послугами, це понад 125 тисяч мешканців.

Переселенці і ветерани війни: що пропонує служба зайнятості 13:15

Продовжуємо інформувати роботодавців, переселенців та ветеранів про можливості та ресурси служби зайнятості. Черговий «круглий стіл» за участю громадян цих категорій, а також представників місцевої влади, служби зайнятості та соціальних партнерів відбувся в Менській міській раді під головуванням директорки Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини