Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 23:25:32

Упродовж святкових і вихідних днів рятувальники 64 рази залучалися на ліквідацію пожеж і надзвичайних подій

12.03.2018   13:04Агенцiя

Упродовж святкових і вихідних днів підрозділи Управління ДСНС України у Чернігівській області 64 рази залучалися на ліквідацію пожеж, надзвичайних подій та надання допомоги населенню.

Зокрема, ліквідовано 9 пожеж, знищено 2 автомобіля та пошкоджено ще 6 споруд, також 53 рази надано допомогу водіям транспортних засобів, які потрапили на  проблемні ділянки доріг, в результаті чого вивільнено 59 одиниць автотранспорту, у яких перебувало 60 громадян, ще 2 рази рятувальники залучалися на інші події.

Слід зазначити, що основними причинами виникнення пожеж послужили порушення правил монтажу та експлуатації нагрівальних печей і димарів, електричних приладів та електромереж, необережність громадян у поводженні з вогнем.

Для надання допомоги водіям від підрозділів УДСНС в області залучалося 139 рятувальників та 52 одиниці пожежно-рятувальної техніки підвищеної прохідності.

У зв`язку з цим, рятувальники закликають громадян звертати увагу на стан опалювальних печей, надмірно їх не перегрівати, не залишати без належного нагляду та не розпалювати за допомогою легкозаймистих рідин. Також необхідно слідкувати за справністю електричних мереж і приладів. Слід пам'ятати, що дотримання цих правил допоможе Вам уникнути лиха й зберегти своє життя.


УДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.