Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 15:05:27

Податковою міліцією вилучено майже 2,5 тис. пачок тютюну для кальянів ринковою вартістю понад півмільйона гривень

07.03.2018   07:40Агенцiя

У Головному управлінні ДФС у Чернігівській області повідомили, що наразі тривають активні заходи з протидії незаконному обігу тютюнових виробів на території України. При цьому значна увага приділяється знешкодженню каналів розповсюдження контрафактної та контрабандної тютюнової продукції через мережу Інтернет.

Так, на початку березня співробітниками податкової міліції ГУ ДФС у Чернігівській області, в ході проведення операцій «Акциз-2018» та «Рубіж-2018», встановлені факти реалізації тютюну іноземного виробництва, який потрапив в країну контрабандним шляхом.

Слідчо - оперативні заходи здійснювались у рамках досудового розслідування по кримінальному провадженню, зареєстрованому за ч. 3 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут і транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України.
Оперативним підрозділом встановлено, що підприємливі ділки, використовуючи у якості інформаційної реклами всесвітню мережу Інтернет, задіяли у своїй злочинній схемі різноманітні поштові служби доставки.

При документуванні злочинної діяльності застосовувались слідчі дії, які дали змогу виявити основні місця зберігання контрабандної продукції та канал її надходження до Чернігівської області.

За результатами проведених обшуків з незаконного обігу вилучено майже дві з половиною тисячі пачок тютюну для кальянів елітних торгівельних марок «Fumari», «Tangiers», «Serbetli», «Fusion» та інших без марок акцизного податку встановленого зразка, ринковою вартістю понад 500 тисяч гривень.

Наразі слідство триває, проводяться заходи, спрямовані на виявлення каналів надходження тютюнових виробів та встановлення повного кола осіб, причетних до незаконної діяльності.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини