Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 10:17:04

Відбувся конкурс на заміщення посади начальника управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку міськради

27.02.2018   08:14

26 лютого у залі засідань виконавчого комітету Чернігівської міської ради відбувся конкурс на заміщення вакантної посади начальника управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку міської ради.

У цьому конкурсі взяли участь два претенденти.

Зранку кандидати склали письмовий іспит, а потім відбулося засідання конкурсної комісії та співбесіда. Після проведення перевірки відповідей іспиту, враховуючи їх результати та результати співбесіди, рішенням комісії міському голові рекомендовано на цю посаду призначити Олександра Рижого. На даний час він вже більше року працює начальником служби безпеки дорожнього руху КП «ЧТУ» міської ради.

Перебіг конкурсу прокоментував заступник міського голови Олександр Ломако: «Зараз в Чернігівській міській раді проходить співбесіда з претендентами на посаду керівника управління транспорту. Їх лише двоє - діюча в.о начальника та один із менеджерів тролейбусного управління. Прикро, що ніхто з активістів або експертів, які роками розповідають про те, як усе погано з громадським транспортом не спромоглися взяти на себе відповідальність та хоча б спробувати щось змінити...».

Інформація про наявні вакансії у всіх структурних підрозділах міськради, вимоги до кандидатів та перелік документів, які потрібні для участі у конкурсі, розміщуються й постійно оновлюються на офіційному веб-порталі в розділі «Міська рада – Вакансії» за посиланням http://chernigiv-rada.gov.ua/gorrada/vacancy/.

 
Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

19 березня: цей день в Україні і світі

19 березня: цей день в Україні і світі 10:16

ДЕНЬ 755 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 755 RUSSIAN AGRESSION

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини