Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 19:27:20

У зв'язку з погодними умовами обмеження руху на весняний період переноситься - з 15 березня по 15 квітня

26.02.2018   12:26Агенцiя

З метою попередження розвитку руйнування автомобільних доріг загального користування та з метою збереження та попередження руйнувань автомобільних доріг під час весняного відтавання ґрунтів земляного полотна Служба автомобільних доріг у Чернігівській області бмежує рух вантажного транспорту по дорогах загального користування Чернігівської області:

Понад 12 тон і навантаженням на вісь понад 8 тс на наступних ділянках доріг державного значення загального користування:
    Н-07 Київ – Суми – Юнаківка (на ділянці  км 151 – км 209, від перехрестя
    з а/д Р-67 до межі з Сумською областю);
    Н-27 Чернігів – Мена – Сосниця – Грем’яч (км 6 – км 211 на всій протяжності);
    Н-28 Чернігів – Городня – Сеньківка (км 13 – км 90 на всій протяжності );
    Р-56 Чернігів – Пакуль – КПП “Славутич” (на ділянці км 10 – км 50
    від а/дороги М-01 до кордону з Білоруссю) та під’їзд до м. Славутич (на всій протяжності);
    Р-65 КПП “Миколаївка” – Семенівка – Новгород-Сіверський – Глухів –
    КПП “Катеринівка” (на всій протяжності в межах Чернігівської області);
    Р-67 Чернігів – Ніжин – Прилуки – Пирятин (на ділянці км 0 – км 66, та
    км 80 – км 155);
    Р-68 Талалаївка – Ічня – Тростянець – Сокиринці – до а/д Н-07 з під’їздом до заповідника “Качанівка” (на всій протяжності);
    Р-69 Київ – Вишгород – Десна – Чернігів.
Понад 12 тон і навантаженням на вісь понад 6 тс на всіх територіальних дорогах державного значення загального користування, крім ділянок доріг з цементобетонним покриттям:
    Прилуки – Ладан;
    а/д М-02 – Бахмач;
    а також під’їздів до м. Ніжин і м. Борзна;
        Понад 6 тон і навантаженням на вісь понад 4 тс на обласних та районних автомобільних дорогах  місцевого значення загального користування.

Рух без обмежень буде здійснюватися:

Автомобільними дорогами:
    М-01 Київ – Чернігів – Нові Яриловичі;
    М-02 Кіпті – Глухів – Бачівськ;
    Н-07 Київ – Суми – Юнаківка (на ділянці від межі Київської області до перехрестя з а/д Р-67);
    Р-61 Батурин – Конотоп – Суми;

Під’їздами до міст:
    м. Прилуки (від автодороги Н-07, від смт. Ладан та з боку м. Пирятин);
    м. Ніжин (від автодороги М-02);
    м. Борзна ( від автодороги М-02);
    м. Бахмач (від автодороги М-02).

Обмеження вводиться з 15 березень по 15 квітня поточного року.
Строки зняття обмежень руху можуть бути скореговані при відновленні фізико-технічних характеристик доріг і стабілізації погодних умов.
З метою забезпечення життєдіяльності населення та стабільної роботи господарського комплексу області у період підготовки і проведення посівної кампанії, обмеження руху, що вводяться, не повинні стосуватись:
- пасажирського транспорту загального користування, аварійних служб та транспорту, що використовується при ліквідації наслідків стихійних явищ або надзвичайних ситуацій;
- транспорту із загальною фактичною масою до 12 тонн, задіяного на перевезеннях сільгосппродукції (живності, молокопродуктів, кормів, посівного матеріалу, міндобрив, борошна та інших продуктів харчування), вугілля, дров, торфобрикету, зрідженого газу, паливно-мастильних матеріалів, сільгосптехніки, запчастин, за окремими погодженнями обласної державної адміністрації;
- транспортних засобів дорожніх організацій Укравтодору, а також підприємств, що виконують роботи за ордерами Служби автомобільних доріг у чернігівській області та Управління капітального будівництва чернігівської обласної державної адміністрації, погодженими з Управлінням патрульної поліції в Чернігівській області.


Прес-служба САД у Чернігівській області
 

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.