Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 20:37:46

В Прилуцькому регіоні поліція провела оперативно-профілактичне відпрацювання

16.02.2018   15:16

З 6 по 14 лютого поліція здійснювала відпрацювання території обслуговування Прилуцького відділу поліції ГУНП в Чернігівській області. В заходах, крім особового складу підрозділу, взяли участь колеги з Головного управління Нацполіції та бійці спецпідрозділів.

За дорученням начальника поліції Чернігівщини, з 6 по 14 лютого проводилося відпрацювання території обслуговування  Прилуцького відділу поліції. Заходи мали на меті підвищити ефективність розслідування тяжких злочинів проти особи і власності, пов’язаних з незаконним обігом наркотиків, зброї та вибухівки, профілактики правопорушень.

До проведення відпрацювання залучався особовий склад Прилуцького відділу поліції, а також колеги з ГУНП - слідчого управління, управління карного розшуку, управління превентивної діяльності та спецпризначенці.

За час відпрацювання до Прилуцького відділу поліції надійшло 314 звернень громадян, за результатами розгляду яких відомості про 39 фактів внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, 275 розглядається у відповідності до Закону України «Про звернення громадян». У цілому за час відпрацювання викрито 20 латентних злочинів, встановлено місцезнаходження однієї особи, яка знаходиться в розшуку ГУНП в Полтавській області. На порушників складено 191 протокол про адміністративні правопорушення.

В ході даного відпрацювання поліцією був затриманий серійний злодій, який на території Прилук в період з червня 2017 року по січень 2018 року шляхом вільного доступу з приватних садиб викрадав вироби з металу, керамічну плитку та шифер. В ході подальшої перевірки поліцейськими встановлено причетність молодика до серії з десяти крадіжок, йому оголошено про підозру.

Також в рамках оперативно-профілактичних заходів на маршруті патрулювання поліцейські затримали у Прилуках підозрілого чоловіка, який виявився причетним до пограбування, яке він скоїв ще 7 лютого. На одній з вулиць Прилук зловмисник відкрито заволодів гаманцем жінки з 400 гривнями. Підозрюваний затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщений до ізолятора тимчасового тримання, йому оголошено про підозру.

Також поліцейськими з контролю за обігом зброї дозвільної системи за вчинення адміністративних правопорушень вилучено 10 одиниць зброї, у тому числі 3 мисливські гладкоствольні рушниці.

Під час відпрацювання для забезпечення публічного порядку та безпеки у м.Прилуки та населених пунктах району залучалося 8 нарядів поліції, які спрямовували свої зусилля на запобігання вчиненню правопорушень у публічних місцях та безпосередньо на вулицях.

Також службова діяльність була спрямована на здійснення індивідуально-профілактичної роботи з окремими особами та категоріями громадян, що перебувають на профілактичних обліках поліції.

За час відпрацювання перевірено умови, спосіб життя, джерела доходів, коло спілкування та поведінку майже ста осіб, які перебувають під адміністративним наглядом, вчиняли насилля у сім’ї, а також дотримання обмежень та виконання встановлених запобіжним заходом у вигляді домашнього арешту підозрюваними та підсудними.


Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини