Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 01:15:42

Об’єднані громади Чернігівщини створили "ОТГ Club"

12.02.2018   09:18Агенцiя

Чотири об’єднані територіальні громади Чернігівської області вирішили створити «ОТГ Club» у Фейсбуці. До нього увійшли Козелецька, Деснянська, Остерська та Кіптівська громади.

Як стало відомо Чернігівському Центру розвитку місцевого самоврядування, «ОТГ Club» - це платформа, де можна дізнатися про новини громад, анонси майбутніх заходів, долучатися до громадських проектів.

«Ми створили цю групу задля об`єднання спільних інтересів активних жителів об‘єднаних громад Козелецького району. До групи запрошуємо всіх мешканців та вихідців з Козелецької, Остерської, Деснянської та Кіптівської громад. Тут ми зможемо спілкуватися про всі важливі питання, пропонувати шляхи їх вирішення», - пояснюють адміністратори відкритої групи «ОТГ Club». Вони переконані, що добрі мрії та прагнення можна зробити реальністю, головне об’єднуватися і діяти для досягнення поставленої мети.

Цікаво, що такий спосіб комунікацій отримав схвальне ставлення користувачів із згаданих громад. Як зазначає одна із адміністраторів групи Карина Артюх: «Вчора, 8 лютого, о 21.50 створила групу, а о 24.00 у ній вже було 820 учасників, зранку - 1300. Думаю, люди зацікавлені у живому спілкуванні з мешканцями одного району, це вперше, коли у групі голови громад, які в режимі он-лайн ведуть бесіди з представниками своїх ОТГ».

Для того, щоб завоювати довіру громадськості, потрібно не лише гарно працювати. З людьми потрібно спілкуватися та розмовляти. Відкрита група «ОТГ Club» дає можливість налагодити комунікації не лише влади з громадою, а і об’єднати ідеї, думки та мрії активної спільноти громад.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини