Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 08:49:56

У Ніжинських школах з понеділка оголошено карантин

03.02.2018   10:23

У Ніжинських навчальних закладах оголошено карантин. Поріг захворюваності на ГРІ перетнув 20%, що й стало приводом для такого рішення. Найвищий же поріг в ЗОШ №17 – 39, 8%.

В терміновому порядку 2 лютого відбулося засідання робочої групи за участю профільного заступника міського голови Григорія Олійника, начальника відділу з надзвичайних ситуацій Генадія Чернишова, начальника управління освіти Станіслава Крапивянського.

Завідуюча відділення дезінфектології Ніжинської міської центральної лікарні оголосила статистику по навчальним закладам міста:

Плачевна ситуація і по садочкам. Там також перевищено поріг захворюваності. Найвищий же в ДНЗ №17 – 32, 5%.

Але це лише, що стосується по захворюваності. Якщо говорити про відвідуваність, то вона є дуже малою, адже знаючи по таку ситуацією з епідемією, батьки побоюються відпускати дитину до школи.

Тож на рішення виконавчого комітету була винесена пропозиція оголосити в школах карантин до середи 14 лютого. Цього ж дня знову буде скликано робочу групу аби оцінити ситуацію в місті. Напередодні класні керівник матимуть обдзвонити батьків дітей, аби з’ясувати стан їхнього здоров’я. Якщо ситуація унормується, то карантин буде закінчено.

Дитячі садочки закриватись не будуть. Керівникам буде оголошена пропозиція щодо проведення санітарних заходів. Керівники ж вищих навчальних закладів матимуть приймати власне рішення щодо даної ситуації.

https://www.nezhatin.com.ua/news/%d1%83-%d0%bd%d1%96%d0%b6%d0%b8%d0%bd%d1%81%d1%8c%d0%ba%d0%b8%d1%85-%d1%88%d0%ba%d0%be%d0%bb%d0%b0%d1%85-%d0%b7-%d0%bf%d0%be%d0%bd%d0%b5%d0%b4%d1%96%d0%bb%d0%ba%d0%b0-%d0%be%d0%b3%d0%be%d0%bb%d0%be/

Останні новини Чернігівщини

Міжнародні донори розглядають можливість створення на Чернігівщині сучасного закладу пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації 08:17

Над проєктом створення клініки пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації працює Благодійний фонд «Місія солідарності».

26 квітня: цей день в Україні і світі

26 квітня: цей день в Україні і світі 08:13

ДЕНЬ 793 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 793 RUSSIAN AGRESSION

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей