Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 13:46:03

Спеціальний знак "Чернігів, купуй рідне!" вже з’явився у чотирьох торгівельних мережах

03.02.2018   09:11

Кілька місяців тому в Чернігові стартувала інформаційна кампанія «Чернігів, купуй рідне!», до якої вже долучилися деякі місцеві торгові мережі.

Серед них СООР, «Седам», «Союз», «Квартал» та «Еко». Також висловили готовність приєднатися найближчим часом – «АТБ» та «Велмарт». Ця акція проходить в рамках Програми підтримки малого та середнього підприємництва на 2017-2020 роки, яка розроблена в тісній співпраці з підприємницьким активом міста.

У рамках кампанії товари чернігівських виробників позначаються спеціальним знаком – «Чернігів, купуй рідне!». Це робиться для того, щоб привернути увагу покупців та підтримати місцевого виробника, який дає робочі місця та сплачує податки у місцевий бюджет.

На цьому тижні Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко в міській раді зустрівся з місцевими виробниками та представниками торгівельних мереж. Серед головних питань, які обговорювалися на зустрічі: що необхідно зробити, щоб підтримати місцевого виробника і в супермаркетах Чернігова з’явилося більше місцевих товарів.

Як зазначили присутні на зустрічі керівники харчових підприємств, чернігівська продукція експортується не тільки в інші міста України, а й за кордон, де вона є конкурентоспроможною. А ось у чернігівських магазинах місцеві товари майже не помітні.

Міський голова в результаті запропонував налагодити діалог та через два місяці підписати відповідний Меморандум.

 
Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини