Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 23:06:51

Владислав Атрошенко: Більш серйозно підійти до питання промоції Чернігова ми зможемо, створивши необхідну інфраструктуру

02.02.2018   08:53

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко повідомив, що особисто він буде долучатися до заходів з промоції міста Чернігова з 2019 року.

На його думку, всі заходи, які робляться у нашому місті для рекламування туристичного та культурного потенціалу – це початкові заходи, на які ще витрачаються мізерні кошти: «Я це розумів і не поспішав більш професійно до цього підходити та з більш значними видатками». 

Зі своїм баченням переліку та фінансування заходів з промоції Чернігова він ознайомив членів виконкому та представників медіа сьогодні на засіданні виконкому міської ради під час розгляду питання «Про комплексну Програму розвитку культури та промоції культурного потенціалу міста Чернігова на 2018-2019 роки».

На переконання міського голови, в питаннях промоції головне – це тренд, і сьогодні інтерес до Чернігова зростає, принаймні, у напрямку туризму, що дуже позитивно.
- Як міський голова я боявся, що зараз більш активна промоція міста може викликати спочатку більшу зацікавленість, а потім відтік туристів. Адже значна кількість туристів, не побачивши інфраструктури й елементарних зручностей, вивезла б і негативні враження. І це спрацювало би проти міста.

За словами Владислава Атрошенка, потрібно перш за все осучаснити всі в’їзди до міста, зробити більш комфортними місця потенційного збору автобусів з туристами. У цьому році з управлінням житлово-комунального господарства визначені локації та зовнішній вигляд облаштування принаймні 3-х громадських туалетів у найбільш масових місцях збору туристів, зокрема: біля історичного музею, Антонієвих печер. 

Крім того, у найближчих планах - зробити протягом року хоча б 70 % реконструкції території Валу, Алеї героїв, в тому числі дорожнього покриття. Необхідно також вирішити питання недобудови Дворянського зібрання, адже той стан, у якому воно зараз існує, фактично зганьбив історично значиму локацію.
- І тоді нам буде час далі збільшувати свою активність у промоції міста. Треба вивчати передовий досвід інших міст, як Львів, Харків, або менших міст, як Кам’янець-Подільський, та й не тільки українських міст.

Необхідно буде збільшити кількість друкованої продукції: це всі можливі буклети, журнали, в тому числі й у літаках, зовнішня реклама, по радіо, телевізійні ролики, більш активна та дієва співпраця з туристичними агенціями. Таким чином ми фактично підсилимо промоцію свого міста, - сказав міський голова. 


Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини