Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:21:37

Хто переможе закон чи галас заробітчан?

29.01.2018   17:56

22 січня 2018 року на сайті міста Чернігова www.0462.ua була опублікована стаття під назвою «Над Яловщиной снова нависла угроза», зміст якої не відповідає дійсним обставинам, а поширення недостовірної інформації автором формує негативну оцінкудіяльності органів місцевого самоврядування пересічними мешканцями міста.

По-перше, Чернігівська міська рада радить шановному поширювачу негативної інформації ознайомитися з межею місцезнаходження лісопарку.

Парк розташований на лівому березі річки Стрижень і обмежений на півдні вулицею 77-ї Гвардійської дивізії, на сході - нежитловою забудовоюпо вул. 1 Травня (торговіцентри, міськалікарня), на півночі - житловою забудовою (приватний сектор).
Територія, яка зазначена автором статті, не відноситься до ландшафтного парку та попередньо перебувала у постійному користуванні колективного сільськогосподарського підприємства «Фірма «Квіти Чернігова».

Так, на серпневій сесії 2006 року (сьома сесія п’ятого скликання) міською радою прийнято рішення про затвердження проекту приватизації земельної ділянки Колективному сільськогосподарському підприємству Фірма «Квіти Чернігова» та видачу державних актів на право власності на землю громадянам. Проекти землеустрою погоджено в установленому законодавством порядку
   
Отже, зміна цільового призначення вказаних земельних ділянок не може призвести до часткового знищення ландшафтного парка, оскільки дана територія взагалі не відноситься до ландшафтного парку.                   
Не відповідає дійсності і інформація щодо площі території, оскільки мова йде про три окремо сформовані земельні ділянки (з присвоєнням кадастрових номерів), які розташовані одна від одної на відстані (в чому можна переконатися у вільному доступі звернувшись до публічної кадастрової картиУкраїни).   
       
Відповідно до статті 1 Закону України «Про Державний земельний кадастр» кадастровий номер земельної ділянки - індивідуальна, що не повторюється на всій території України, послідовність цифр та знаків, яка присвоюється земельній ділянці під час її державної реєстрації і зберігається за нею протягом усього часу існування.
Щодо відсутності фактичної адреси земельних ділянок, слід зазначити, що адреса земельної ділянки зазначається в разі її присвоєння. В даному випадку проект рішення міської ради містить відомості про присвоєні  кадастрові номери.

Враховуючи зазначене, інформація в опублікованій статті, ґрунтується лише на припущеннях та не підтверджена жодним доказом. В подальшому, рекомендуємо шановному автору публікації та громадському активісту Олександру Гашпару уточнювати факти в компетентних органах, до функціонального відання яких належить володіння інформацією про певні обставини порушених питань.


Марія Василенко


PR

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини