Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 18:53:30

Поліція затримала чоловіка, який тяжко травмував пенсіонера

29.01.2018   11:09

Слідчим Чернігівського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за фактом завдання тяжких тілесних ушкоджень власнику помешкання робітником, який виконував ремонтні роботи.

26 січня по допомогу до поліції звернувся родич чернігівського пенсіонера й повідомив, що старенькому найнятий для ремонту робітник наніс тілесні ушкодження. Чоловік вдарив господаря в обличчя після питання хазяїна куди поділися з помешкання електролампочки.

На місце події прибула слідчо-оперативна. Правоохоронці встановили, що хазяїн квартири не знайшов електролампочок і спитав про це робітника. Той витлумачив питання як звинувачення у крадіжці, після чого розгорівся словесний конфлікт. Ремонтник ударив старенького кулаком в око та розбив окуляри. У відділенні мікрохірургії Чернігівської обласної лікарні медики діагностували у пенсіонера контузію та проникаюче поранення рогівки правого ока.

Правоохоронці доставили кривдника до Чернігівського відділу поліції для подальшого з'ясування обставин події.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження) - карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.

Триває досудове розслідування.

 
Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини