Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 08:28:40

Сільгоспвиробникам Чернігівщини розповіли про зміни в законодавстві України

27.01.2018   10:04Агенцiя

Нові вимоги до аграріїв у бюджетному, податковому та трудовому законодавстві – тема семінару, який організували фахівці Департаменту агропромислового розвитку Чернігівської облдержадміністрації спільно з Інститутом обліку і фінансів Національної академії аграрних наук України для керівників і бухгалтерів сільгосппідприємств області 25 січня.

Серед розглянутих питань – соціальні стандарти, фінансування програм держпідтримки, державна підтримка тваринництва, часткова компенсація вартості сільгосптехніки, здешевлення кредитів тощо.

У ході обговорення змін до Податкового кодексу України мова йшла про тимчасову зупинку системи блокування податкової накладної/розрахунку коригування (ПН/РК), індексацію екоподатку та ренти, звільнення від податку на додану вартість (ПДВ) експорту технічних культур, відшкодування збитків, завданих контролюючим органом.

Крім того, учасникам семінару розповіли, як правильно класифікувати підприємство для складання фінансової звітності, а також про плани перевірок на 2018 рік контролюючими органами, зокрема Державною фіскальною службою, Пенсійним фондом та Держпраці.

Окрему увагу доповідачі приділили питанням безстрокового права на реєстрацію податкової накладної, оновлених штрафів за несвоєчасну реєстрацію ПН/РК, змінам до Критеріїв блокування та алгоритму дій у разі зупинення реєстрації ПН/РК в Єдиному реєстрі податкових накладних.

 
За інформацією Департаменту агропромислового розвитку Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини