Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 16:56:32

Представники Консультативної місії Європейського Союзу передали обладнання тренінговому центру поліції

25.01.2018   07:51Агенцiя

Спектр переданого обладнання досить широкий – від комп’ютерної техніки й спортивного інвентарю до тактичного спорядження та пральних машин. Все це має покращити рівень комфорту курсантів і позитивно вплинути на їх підготовку.

23 січня у тренінговому центрі Головного управління Нацполіції в Чернігівській області перебував керівник компоненту з питань реформування сектору цивільної безпеки Брайан Ричард.

Заступник начальника ГУНП в Чернігівській області Олександр Потапенко та начальник управління кадрового забезпечення ГУНП Віктор Шанський оглянули з поважним гостем навчальні класи та тренувальні майданчики, тир, а також ознайомилися з умовами навчання і проживання курсантів. Поліцейські навіть встигли приміряти деяку отриману амуніцію.

Керівник компоненту з питань реформування сектору цивільної безпеки Брайан Річард підкреслив, що без належного забезпечення неможливо досягти високого рівня підготовки поліцейських, тому Євросоюз усіляко підтримує шість українських тренінгових центрів поліції, серед яких і чернігівський.

Брайан Річард пообіцяв, що обов’язково приїде в центр пізніше аби пересвідчитися як надана комп’ютерна та побутова техніка, а також спортивне спорядження поліпшили умови проведення тренінгів для поліцейських та підвищили їх професійний рівень.

У свою чергу заступник начальника ГУНП Олександр Потапенко відзначив: «В рамках програми міжнародної місії минулого року проводився аналіз потреб українських тренінгових центрів поліції. Завдяки тому, що ми зберегли та навіть покращили свій викладацький колектив, ми потрапили до числа тренінгових центрів, в яких проводилися теоретичні і практичні навчання викладачами канадської місії. Ми вдячні нашим європейським колегам, які побачили й оцінили наші зусилля з організації навчального процесу та допомогли технікою і обладнанням. Завдяки цьому навчальний процес у центрі стане більш комфортним, отримана техніка значно покращить роботу та підготовку поліцейських за світовими стандартами. Також ми сподіваємося на подальшу співпрацю з Консультативною місією».

Аналогічний перелік устаткування від Консультативної місії ЄС найближчим часом отримують також тренінгові центри Нацполіції у Вінниці, Полтаві, Херсоні та Черкасах.

 
Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.