Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 14:05:03

Житель Чернігова став одним з переможців акції “Отримуєш виплати - отримуй і смартфон”

12.01.2018   12:31Агенцiя

ПриватБанк підбив підсумки акції “Отримуєш виплати - отримуй і смартфон” та визначив переможців по всій Україні. Серед них - житель Чернігова Роман Шрамов.

Акція стартувала у жовтні та тривала до кінця 2017 року. В рамках акції організатори подарували клієнтам, які отримували виплати, цінні подарунки. Роман Шрамов виграв рюкзак.

“Я вперше беру участь в таких акціях, але мені пощастило, і я виграв подарунок під Новий рік, - ділиться враженнями Роман. - Клієнтом ПриватБанку я став дуже давно, тому відчув усі переваги і можливості сервісів. Вражений швидкістю і мобільністю послуг Привата. Коли мені зателефонували і повідомили, що я переміг, це було для мене повною несподіванкою!”

Нагадаємо, за визнанням провідної міжнародної платіжної системи Mastercard, зміцнення позицій ПриватБанку на ринку пластикових карток є одним з основних чинників зростання частки безготівкових операцій в Україні у 2017 році. Згідно з даними НБУ, на частку клієнтів ПриватБанку припадає майже 90% усіх безготівкових операцій у країні й 85% безготівкових оплат покупок у торговельній мережі. Так, за перше півріччя 2017 року в Україні клієнтами банків було зроблено 554 млн безготівкових операцій, причому 504 млн з них – клієнтами ПриватБанку. Також за 6 місяців Нацбанком зафіксовано 288,7 млн операцій з оплати картками в торгово-сервісній мережі, з яких 246 млн забезпечили клієнти найбільшого держбанку. На сьогодні ПриватБанком емітовано понад 32 млн карток, у мережі обслуговування працює понад 140 тисяч POS-терміналів.


Прес-служба ПриватБанку в Чернігові

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини