Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 18:26:05

Комунальники Коропщини закупили нову спецтехніку за кошти державної субвенції

08.01.2018   10:11

Ще двома одиницями спецтехніки нещодавно поповнився парк комунального підприємства «Благоустрій» Коропської селищної ради. Це деревоподрібнююча машина ЩРТ-2 та екскаватор АМКОДОР 702ЕВ-02. Техніка закуплена за кошти державної субвенції на розвиток інфраструктури ОТГ.

Серед технічних переваг деревоподрібнюючої машини – зручне завантаження сировини та велика продуктивність – до 10 кубометрів, або 6 тонн за годину тощо.

– Якщо раніше при обрізці та вивозу гілок з центрального парку і вулиць селища було задіяно 5-6 робітників, то за допомогою нового обладнання роботу зможуть виконувати 2-3 працівники. Крім того, зменшиться наповнюваність сміттям (гіллям) території самого полігону твердих відходів. оскільки вся обрізана сировина буде перероблятися в біопаливо з перспективою переробки таких відходів у тирсяно-паливні брикети для дров’яних котлів. А завдяки економії коштів на газове опалення, у майбутньому це дасть змогу отримати і додатковий прибуток, – розповідає директор КП «Благоустрій» Сергій Мурашко.

Не менш потужною технічною одиницею є і екскаватор АМКОДОР 702ЕВ-02, призначений для виробництва земляних робіт, що виконуються на грунтах різних категорій. Неповноповоротне екскаваторне устаткування встановлюється ззаду трактора на спеціальній рамі. На екскаваторі передбачено застосування змінних ковшів об’ємом 0,16м3 до 0,24м3. Екскаватор-поргрузчик використовуватиметься в будівництві, на роботах в сільському і комунальному господарстві в різних кліматичних умовах при різних температурних режимах.


З інформацією Коропської селищної ради

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини