Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 10:06:26

Нагородили учасників чернігівського обласного художнього конкурсу "Мистецтво – проти засилля корупції"

28.12.2017   13:15Агенцiя

28 грудня у Чернігівській обласній державній адміністрації було проведено відзначення учасників обласного художнього конкурсу юнацького та дитячого малюнку. Конкурс організовано та проведено громадськими організаціями за підтримки департаменту Чернігівської облдержадміністрації.

На конкурс було представлено 77 малюнків, які виконані в довільній графічній або у живописній техніці. У заході прийняли участь 17 конкурсантів – з міста Чернігова та прилеглих територій – та їх батьки та вчителі, засоби масової інформації. Під час заходу діти представили свої роботи та розповіли про ідею малюнків або події з суспільного життя, які надихнули їх на творчість.

Кожен учасник отримав подяку за участь або грамоту за призові місця у трьох номінаціях та вікових категоріях та подарунки. Пекур Інна з Чернігівського промислово-економічного коледжу  КНУТД отримала відзнаку за 1 місце, Дмітрієва Анастасія з ЗОШ № 35 – за 2 місце, Скоромець Марина з ЗОШ № 25 – за 3 місце, Маркович Єгор з ЗОШ № 25 – за 2 місце, Хоменко Єлизавета – за 2 місце. Відзначення конкурсантів з інших міст та районів буде проводитись окремо за місцем проживання.

Крім того, за результатами конкурсу буде виготовлена та розповсюджена соціальна реклама з малюнками учасників – листівки та плакати для встановлення у громадських місцях області.

Конкурсантам пропонували, але не обмежували, брали участь в конкурсі за такими номінаціями:

1) «Україна подолає корупцію» (декларування та пропагування ідеї права та законності, подолання засилля корупції, українське антикорупційне законодавство; уявлення про покращення якості життя в Україні внаслідок зменшення рівня корупції; впровадження світового та європейського досвіду в подоланні корупції; видатні українські дати, події, постаті у антикорупційній діяльності тощо).

2) «Світ говорить: менше корупції – краще життя» (стан, досвід, результати закордоння у подоланні та зменшення рівня корупції; вплив результатів антикорупційних заходів на розвиток бізнесу, економіки та рівень добробуту; видатні дати, події, постаті у закордонній антикорупційній діяльності тощо).

3) «Корупціонери руйнують державу» (негативний вплив корупції на українське суспільство, рівень добробуту, стан розвитку бізнесу та економічної діяльності; типові приклади корупційних діянь та їх негативні наслідки у різних сферах суспільного життя; покарання згідно українського антикорупційного законодавства; висміювання жадібності, зажерливості корупціонерів тощо).

У презентації взяли участь: Ніна Лемеш, директор Департаменту сім‘ї, молоді та спорту Чернігівської облдержадміністрації; Сергій Болдирєв, директор Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації; Євгеній Малецький, керівник громадської організації «Асоціації безперервної фахової освіти «Атенеум», Олександр Ясенчук, представник БО «Вільні люди», Світлана Хропата, представник Товариства сприяння обороні України.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини