Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:05:29

Адвокатів, що співпрацюють з системою БВПД нагородили з нагоди Дня адвокатури

19.12.2017   08:31Агенцiя

Днями відбулося урочисте нагородження адвокатів, які співпрацюють з центрами надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області.

Нагородження відбувалося за участю директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області Ірини Протченко, директора Чернігівського місцевого центру з надання БВПД Володимира Бобруйко, першого заступника начальника Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області Сергія Рудого, голови Ради адвокатів Чернігівської області Галини Якуби та представниць Управління забезпечення прав людини Національної поліції України в Чернігівській області Анни Солодько та Аліни Муромець.

За сумлінну працю, проявлену ініціативність, оперативність та значний особистий внесок у забезпечення стабільного функціонування системи надання безоплатної вторинної правової допомоги та з нагоди професійного свята - Дня адвокатури, Подяку Координаційного центру з надання правової допомоги отримав Микола Росомаха.

За проявлену ініціативність в питаннях забезпечення захисту прав і свобод громадян, оперативність та якість надання вторинної правової допомоги, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята - Дня адвокатури, нагороджено Почесними грамотами Ради адвокатів Чернігівської області: Олександра Басенка, Павла Бондаренка, Анатолія Гуца, Сергія Денисенка, Андрія Котенка, Миколу Куролеса, Юлію Огородник, Ольгу Святную, Миколу Самойленка, Тетяну Чікову.  Подякою Ради адвокатів Чернігівської області нагороджено заступника директора Регіонального центру з надання БВПД у Чернігівській області Лесю Пирковську.

Подяками від імені голови національної Асоціації адвокатів України Лідії Ізовітової нагорджені Анатолій та Миколай Гуц.

За сумлінну працю, проявлену ініціативність, оперативність та значний особистий внесок у забезпечення стабільного функціонування системи надання безоплатної вторинної правової допомоги та з нагоди професійного свята – Дня адвокатури України оголошено Подяку Чернігівської обласної державної адміністрації:  Миколі Гуцу, Олексію Сухоцькому, Михайлу Дворніченку.

За проявлену ініціативність в питаннях забезпечення захисту прав і свобод громадян, оперативність та якість надання вторинної правової допомоги, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята - Дня адвокатури України  оголошено Подяку Чернігівської міської ради та виконавчого комітету: Ользі Кручек, Людмилі Антоненко, Валентину Лескову та нагороджено Почесною грамотою Чернігівської міської ради та виконавчого комітету Миколу Кашубу, Вадима Акуленко, Тетяну Веремій та Лідію Корольову.

Козелецькою районною державною адміністрацією за сумлінну працю, високий професіоналізм, оперативність та значний особистий внесок у забезпечення стабільного функціонування системи надання безоплатної вторинної правової допомоги та з нагоди професіонального свята – Дня адвокатури оголошено Подяку адвокатам Тетяні Чіковій та Андрію Яковлеву.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, оперативність та значний особистий внесок у забезпечення стабільного функціонування системи надання безоплатної вторинної правової допомоги та з нагоди професіонального свята – Дня адвокатури нагороджено Почесною Грамотою Голови Ріпкінської районної державної адміністрації адвоката Валерія Куліша.

Подяку Голови Городнянської районної державної адміністрації оголошено Андрію Котенку.

Оголошено Подяку Голови Чернігівської районної державної адміністрації адвокатам Валентині Роговець та Богдану Соколенку.


Регіональний центр з надання БВПД у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини