Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 11:12:58

Владислав Атрошенко закликав чернігівців до подальшої участі в обговоренні зовнішнього вигляду міста

14.12.2017   09:52

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко звертається до жителів міста з закликом до подальшої участі в обговоренні зовнішнього вигляду Чернігова:

- У нас відбулися громадські слухання щодо реконструкції «Алеї героїв» та ремонту «нижньої» частини Валу. Я хочу подякувати всім учасникам, які взяли участь у обговорені та продовжують звертатися до мене зі своїми ідеями та пропозиціями.

І надалі я запрошую містян до активної участі в обговоренні всіх проектів. Але я би просив виключити з нашого діалогу ультимативні риторику й тим більше погрози. Я прошу цього як людина і як міський голова.

Ми відкриті, і я прошу всіх активістів з конструктивними пропозиціями вносити їх. Є можливість у рамках існуючого проекту  зробити коригування – нехай це навіть вимагатиме часткового доопрацювання креслень і зміни кошторису.  Та це буде співпраця у конструктивній формі.

Я категорично не сприймаю позицію, що потрібно проекти зупинити взагалі - це шлях в нікуди. Тому що до будь-якого проекту, яким би він не був, завжди можна ще розробити 10 альтернативних проектів. І не факт, що в будь-якого наступного проекту буде більше прихильників і менше людей, яким це буде не подобатися. І не факт, що якщо цьому активу щось сподобається, то завтра не здається інших представників громади, які скажуть: «Послухайте, що ви тут наліпили, зупиніть це, оголосіть новий конкурс! Той проведений  не за правилами, а на новому ще через два роки ми визначимося, як там робити правильно!»

Я ще раз кажу, що запрошую всіх до діалогу, конструктивні пропозиції ми завжди готові вислухати і прийняти. Вчора та сьогодні ми провели вже кілька зустрічей з активістами. Були висловлені певні зауваження по проектам, я їх вислухав та сприйняв. Ми готові разом з проектанами обговорювати деталі кожного проекту, шукати консенсус та вносити зміни.

У нас всі плани на наступний рік є в публічному доступі. Ми їх закладали в бюджет, за який публічно голосували депутати міської ради. Будь ласка, долучайтеся зараз! Щоб знову це не було для когось новиною в подальшому - коли розробиться цей новий проект і коли пройдуть слухання цього проекту на містобудівній раді. І я запрошую громадський актив бути присутніми на її засіданнях.  

Наступними великими і важливими проектами будуть реконструкції Центрального Парку Культури та відпочинку і Привокзальної площі. Давайте разом дивитися на ці об’єкти та шукати найкращі можливості для їх перетворення. У конструктивний частині ми готові максимально врахували всі пропозиції.


Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини