Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 19:14:48

Організували та провели сімейну конференцію для неповнолітнього

12.12.2017   10:57

В рамках «Тижня права», який проходить на території України старший інспектор ювенальної превенції Прилуцького відділу поліції спільно з психологами Прилуцького міськрайонного відділу з питань пробації, організували та провели сімейну конференцію для неповнолітнього, який щойно поставлений на облік органу пробації в зв’язку з засудженням та має випробувальний термін.

Основною метою проведення сімейної конференції є самостійне вироблення сім’єю плану дій, який би сприяв у майбутньому уникнути вчинення неповнолітнім повторного злочину чи протиправної поведінки, використовуючи поради фахівців.

Спочатку були проведені підготовчі заходи, які включали в себе просвітницьку складову, ознайомлено учасників із методикою проведення конференції та отриманно згоду на участь в сімейній конференції, як самого неповнолітнього, так і значимих для нього людей. Неповнолітній В. сам вибрав значимих людей - це була його мама та близькі друзі.

Зустріч проходила у невимушеній конструктивній обстановці, кожен мав змогу висловитися та запропонувати свою допомогу. Поліцейські продемонстрували відеоролик про життя у виправних закладах неповнолітніх правопорушників та навели конкретні приклади із життя юних громадян, які зруйнували своє життя, вчинивши тяжкі злочини. Дуже важливо було показати сім’ї, яку допомогу та підтримку вона може отримати від різних фахівців. Адже сім’я це дуже важливий інструмент виховного впливу особливо у співпраці із фахівцями правоохороних органів та відділу пробацій.


Управління превентивної діяльності ГУНП в Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини