Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 09:29:36

Під час навчально-методичних зборів проведені теоретичні та практичні заняття щодо дій у разі витоку газової суміші

08.12.2017   07:42

7 грудня у м. Чернігові в рамках проведення дводенних навчально-методичних зборів з керівниками обласних навчально-методичних центрів цивільного захисту та безпеки життєдіяльності ДСНС України відбулись теоретичні та практичні заняття щодо організації і проведення занять за програмою спеціальної підготовки з працівниками об’єктових спеціалізованих служб цивільного захисту.

На Чернігівському ПАТ "Чернігівгаз" учасників зборів ознайомили з історією створення й розвитку підприємства, продемонстрували навчальний фільм на тему: "Порядок роботи диспетчерської служби при отриманні повідомлення про аварію".

Крім того, під час заходів опрацьовано порядок організації і проведення занять з працівниками об’єктових спеціалізованих служб цивільного захисту за програмою спеціальної підготовки.

В ході практичної частини зборів, на навчально-тренувальному полігоні підприємства відбулись показові заняття, під час яких комунально-технічною службою продемонстровані дії з ліквідації аварії у разі витоку газової суміші з газового колодязя.

По закінченню, підбито підсумки дводенних навчально-методичних зборів, а також визначені на 2018 рік пріоритетні завдання діяльності навчально-методичних центрів цивільного захисту та безпеки життєдіяльності ДСНС України.


Управління ДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.

Міжнародні донори розглядають можливість створення на Чернігівщині сучасного закладу пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації 08:17

Над проєктом створення клініки пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації працює Благодійний фонд «Місія солідарності».

26 квітня: цей день в Україні і світі

26 квітня: цей день в Україні і світі 08:13

ДЕНЬ 793 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 793 RUSSIAN AGRESSION

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.