Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 04:33:04

Під час пожеж загинуло 2 людини

07.12.2017   16:39Агенцiя

Впродовж минулої доби вогнеборцями підрозділів Управління ДСНС України у Чернігівській області ліквідовано 4 пожежі, під час яких виявлено 2 загиблі особи.

6 грудня о 15:18 до Служби порятунку "101" у Сновському районі надійшло повідомлення про пожежу в одному з приватних житлових будинків у селі Кучинівка, що за 12 км від районного центру.

На місце пригоди прибуло два відділення 8-ої Державної пожежно-рятувальної частини та вогнеборці місцевої пожежної команди із с. Рогізки. На той момент вогонь майже повністю охопив покрівлю будинку.

Спільними діями підрозділів займання о 15:46 було локалізовано, а о 19:15 остаточно ліквідовано. Під час пожежі від дії небезпечних продуктів горіння загинув 75-річний власник помешкання. Вогнем знищено покрівлю та пошкоджено перекриття будинку по всій площі.

Причиною трагедії послужила відсутність безпечної протипожежної розділки між димарем опалювальної печі та дерев`яним перекриттям будинку.

Того ж дня о 18:22 рятувальниками 11-го Державного пожежно-рятувального підрозділу смт Варва та вогнеборцями пожежної команди місцевого сільгосппідприємства ліквідовано загоряння у приватному житловому будинку, що у с. Журавка Варвинського району. Під час гасіння надзвичайники виявили тіло 58-річного власника помешкання без ознак життя. Причиною трагедії послужила необережність останнього під час паління.

Загалом до ліквідації зазначених пожеж залучалось 15 чоловік особового складу та 5 одиниць спеціальної техніки підрозділів Управління ДСНС України у Чернігівській області.
 

УДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.