Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 05:09:05

Поліцейський ювенальної превенції зустрівся зі студентами

06.12.2017   07:13Агенцiя

В рамках "Тижня права" та Всеукраїнської акції "16 днів проти насильства" співробітник ювенальної превенції управління превентивної діяльності ГУНП в Чернігівській області провів ряд тематичних занять зі студентами «Чернігівського центру професійно-технічної освіти».

Під час цих зустрічей студентів ознайомили з правовими аспектами дорослого життя, правилами поведінки, як у побуті, так і під час навчання. Молодь отримала рекомендації як не стати об'єктом правопорушення. Поліцейський розповів про види правопорушень та відповідальність за їх вчинення, ознайомив з основами чинного законодавства, Конвенцію про права дитини. Актуальною для слухачів стала тема насильства у сім’ї.

Протягом зустрічі студенти мали можливість дізнатися що таке насильство, що робити у випадку насильства у сім’ї, куди звертатися по допомогу та як вберегти себе від насильства. Поліцейський відділу ювенальної превенції майор поліції Олег Шарпатий особливу увагу звернув на те, що за жодних умов не треба замовчувати факти жорстокого поводження з ними або про реальні загрози насильства над ними, як діяти у разі виникнення таких ситуацій. Адже замовчування проблеми призводить до набагато складніших та небезпечних наслідків.

Студенти отримали кваліфіковані відповіді на низку різнопланових питань.

 
Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини