Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 02:04:32

Чернігів проводить маркентингове дослідження іміджу міста та пропонує приз - романтичний weekend на двох

23.11.2017   07:35

З 1 листопада Чернігів проводить друге маркетингове дослідження свого іміджу. Впродовж двох з половиною місяців до 14 січня серед гостей міста проводитиметься опитування за допомогою анкет face-to-face, які складені трьома мовами (українською, англійською та російською).

Анкети розповсюджуються серед гостей міста в чернігівських готелях, ресторанах, музеях, на головних туристичних локаціях та торгових центрах міста. Використовується також і онлайн-версія через мережу Інтернет.

Анкета розроблялася управлінням культури та туризму Чернігівської міської ради спільно з Чернігівським національним технологічним університетом. У ній враховані основні питання, які допоможуть визначити ставлення туристів до Чернігова.

Заповнюючи анкету, іноземні та українські туристи стають учасниками розіграшу романтичного уїк-енду в Чернігові на двох осіб. На переможців чекає безкоштовне проживання в тризірковому готелі в центрі міста, романтична екскурсія містом легенд, смачна вечеря та інші приємні сюрпризи.

Підсумки розіграшу будуть оголошені після 1 лютого 2018 року.

Для заповнення анкети потрібно перейти за посиланням:

https://docs.google.com/.../1FAIpQLSc1u79floNN8F63iy.../viewform

За інформацією управління культури та туризму міської ради, цим анкетуванням зацікавилися також у Полтаві, яка збирається перейняти досвід Чернігова. Анкетування дає можливість вивчити туристичні потоки до Чернігова, думку туристів про наше місто, їх враження та побажання. Важливим є також фактор згуртування представників туристичного бізнесу міста та сприяння його подальшому розвитку.

На сьогодні вже опитані 311 гостей міста, з них: 62 особи пройшли анкетування в онлайн-режимі, 143 опитування провели серед туристів у місті студенти кафедри маркетингу ЧНТУ, решта респондентів заповнили анкети, запропоновані їм у готелях, кафе, музеях та інших туристичних закладах Чернігова.


Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.