Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 00:29:25

У фіскальній службі Чернігівщини триває робота із запобігання та протидії корупції

16.11.2017   17:10Агенцiя

Одним з найважливіших напрямків роботи підрозділів внутрішньої безпеки фіскальної служби є запобігання та протидія корупції.

У відділі внутрішньої безпеки територіальних органів ДФС у Чернігівській області ГУ ДФС у Чернігівській області повідомляють, що у поточному році виявлено 29 порушень (у тому числі 11 кримінальних та 3 - адміністративних), допущених працівниками податкових та митних органів під час виконання ними службових обов’язків.
   
До дисциплінарної відповідальності притягнуто 15 працівників, 1 - звільнений з органів ДФС, 23 - винесено офіційні застереження. Про підозру у вчиненні злочинів повідомлено 2 працівникам, обвинувальні акти по ним направлені до суду. Відносно двох працівників обвинувальні вироки вже набрали законної сили.

Начальник відділу внутрішньої безпеки Сергій Щербинін наголосив, що співробітниками відділу проводиться системна профілактична робота, спрямована на упередження можливих корупційних проявів у сфері службової діяльності.

Важливий аспект у даному напрямку роботи – підтримання зворотного зв’язку з платниками податків та підприємцями.
Для цього у Головному управлінні ДФС в області цілодобово працює телефон «Довіри»: (0462) 668-522, звернення у письмовому вигляді приймаються за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Реміснича, 11. Також громадяни мають можливість звернутися особисто до керівника відділу внутрішньої безпеки територіальних органів ДФС у Чернігівській області.
Записатися на особистий прийом можна за номером (0462) 652-975.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини