Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 20:20:26

Протягом двох годин жінка вкрала праску та намагалася винести з магазину побутову хімію

14.11.2017   07:44

12 листопада близько шостої вечора до поліції надійшла інформація, що в одному з магазинів продажу косметики та побутової хімії на вулиці Рокоссовського невідома жінка намагалася вкрасти товар, проте персонал і охорона встигли затримати її. За вказаною адресою виїхав екіпаж патрульної поліції.

Прибувши на місце, патрульні з’ясували, що жінка набрала з полиць у торговельній залі різноманітного товару й, сховавши його, вийшла з магазину. Проте, мабуть, їй здалося цього замало і за кілька хвилин вона повернулася. Під час повторної спроби крадіжки жінку впіймали на гарячому.

Під час огляду речей патрульні звернули увагу, що серед косметичних і побутових засобів лежить нова праска. Жінка намагалася запевнити правоохоронців, що це належить її знайомій, але не могла згадати, якій саме.

Перевіривши інформацію, патрульні встановили, що приблизно за дві години до цього на лінію «102» надійшло повідомлення – невідома жінка здійснила крадіжку праски в одному з супермаркетів побутової техніки. Зв’язавшись із адміністрацією магазину, поліцейські отримали інформацію про модель та серійний номер праски, які збіглися з тими, що були вказані на знайденій у затриманої прасці.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Згодом з’ясувалося, що затримана – 39-річна чернігівка, яка вже була засуджена за крадіжку.


Патрульна поліція Чернігова

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини