Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 18:28:51

Зловмисник намагався пограбувати 9-річну дитину

13.11.2017   08:06

10 листопада близько третьої дня на лінію «102» надійшла інформація, що на вулиці Козацькій неподалік школи невідомий забрав у 9-річної дитини мобільний телефон.

За вказаною адресою негайно виїхав екіпаж патрульної поліції.

Прибувши на місце, патрульні побачили чоловіка, який тримав іншого, а поряд стояла дівчина.

З’ясувалося, що один з громадян під приводом того, що йому дуже потрібно подзвонити, попросив у дівчинки мобільний телефон, але, отримавши телефон, замість дзвінка, поклав його до кишені та почав іти. Дитина почала кликати на допомогу і один з перехожих (другий чоловік) відреагував, не дав першому утекти та викликав поліцію.

Під час поверхневого огляду в одній з кишень невідомого патрульні виявили мобільний телефон, на який дівчина вказала, що він її. Чоловіка одразу затримали.

На місце була викликана слідчо-оперативна група та повідомлені батьки дитини.

Поки патрульні та усі дійові особи очікували приїзду опер групи, до поліцейських підійшла ще одна дівчинка приблизно того ж віку та розповіла, що затриманий два дні тому забрав у неї мобільний телефон також.

Із прибуттям слідчо-оперативної групи було встановлено, що затриманий 1983 року народження і вже має судимість за аналогічний злочин.


Патрульна поліція Чернігова

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини