Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 10:33:39

На засіданні Колегії рятувальники підбили підсумки роботи за 9 місяців 2017 року

10.11.2017   07:43Агенцiя

9 листопада у Чернігові в обласному Управлінні Держслужби України з надзвичайних ситуацій під головуванням начальника Управління полковника служби цивільного захисту Романа Гордового відбулось засідання Колегії. Під час Колегії підбиті підсумки роботи оперативно-рятувального гарнізону за 9 місяців 2017 року.

У заході взяли участь керівний склад апарату Управління, підпорядкованих загонів, міських та районних підрозділів.

Розпочалось засідання з приємних урочистостей. За сумлінне виконання службових обов’язків, високі показники в роботі Роман Гордовий відзначив подякою Міністерства внутрішніх справ, Почесними грамотами ДСНС України, подяками Чернігівської облдержадміністрації та черговими званнями 12 співробітників.

"Впродовж 9 місяців поточного року основні зусилля органів і підрозділів служби цивільного захисту області були спрямовані на виконання вимог нормативно-правових актів щодо реалізації державної політики у сфері запобігання надзвичайним ситуаціям й забезпечення пожежної та техногенної безпеки населення і територій.  Поставлені завдання, в основному, виконані. Забезпечено оперативне реагування на 3 надзвичайні ситуації, 2479 надзвичайних подій, 1 тис. 803 пожежі. Завдяки проведеним превентивним заходам нам вдалося зменшити кількість надзвичайних ситуацій на 50%, загиблих на водних об'єктах на 17,5%." - зазначив Роман Гордовий.

Серед питань, які розглянуті під час Колегії - стан з пожежами і надзвичайними подіями на території області, оперативного на них реагування, цивільного захисту населення і територій, матеріально-технічного забезпечення підрозділів У ДСНС, проведення наглядово-профілактичної діяльності та інформаційно-роз’яснювальних заходів з метою профілактики пожеж і надзвичайних подій, а також проведення роботи з особовим складом щодо дотримання дисципліни та запобігання корупційним проявам.

В ході засідання начальники окремих районних підрозділів звітували про стан організації роботи та виконання покладених завдань на місцях.

Підбиваючи підсумки Колегії, керівникам підрозділів поставлено ряд завдань, зокрема постійний моніторинг стану пожежної та техногенної безпеки, забезпечення постійної готовності до реагування на надзвичайні ситуації в умовах осінньо-зимового пожежонебезпечного періоду, проведення профілактично-роз`яснювальної роботи серед населення щодо попередження загибелі людей на водних об'єктах, в житловому секторі, дотримання особовим складом дисципліни та законності тощо.

 
УДСНС  України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

Прокуратура на захисті інтересів держави у сфері охорони і збереження територій та об’єктів природно-заповідного фонду в умовах воєнного стану 17:11

Козелецькою окружною прокуратурою встановлено порушення інтересів держави під час використання земель природно-заповідного та лісового фондів, а саме земель регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський», який є одним із найбільших природних парків України за площею – майже 79 тис. га та розташований на півночі країни між річками Дніпром та Десною на території Чернігівської області.

Ритм сучасності — проєкт “Jazz-Куліса” 17:07

13 квітня 2024 року бенд “BissQuit” знову зустрівся з шанувальниками джазу в межах проєкту “Jazz-Куліса”. В єдиному творчому просторі — на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру — музиканти і глядачі разом поринули в атмосферу музики, що вивільняє зазвичай втаємничені емоції в кожного причетного до неї.

Презентація монографій, присвячених історії Батурина і Глухова 16:47

11 квітня у читальному залі Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових у межах чергового засідання клубу «Краєзнавець» відбулася презентація монографій, присвячених історії двох столиць часів Гетьманщини – Батурина і Глухова.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини