Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 13:56:30

Фіскальна служба області і надалі проводитиме заходи щодо викриття фактів незаконної діяльності

03.11.2017   14:41Агенцiя

Нещодавно співробітниками податкової міліції ГУ ДФС у Чернігівській області спільно з прокуратурою області було ліквідовано тіньову схему незаконного збагачення.

Загальна сума легалізованих коштів становить більше 196 млн. гривень.

Одним із організаторів і активних фігурантів угрупування був  мешканець Чернігова.    

За даним фактом в Єдиному реєстрі досудових розслідувань зареєстровано кримінальне правопорушення за ч.3 ст. 209 КК України. Наразі тривають слідчі дії. 
   
Немає сумніву, що порушники отримають заслужене покарання за злочин вчинений не лише перед державою, а й громадянами. Відтак, від прихованих сум очікуємо надходження до бюджету несплачених коштів.
   
Вкотре звертаємося до платників податків області з проханням вести свій бізнес чесно та прозоро. В свою чергу запевняємо, що фіскальна служба області налаштована на взаємодію та партнерські стосунки з бізнесом, який сумлінно сплачує податки. Ми готові до вивчення та сприяння вирішенню проблемних питань, що виникають у суб’єктів господарювання.
   
Головне управління ДФС у Чернігівській області і надалі буде проводити комплекс заходів щодо викриття фактів незаконної діяльності. Попередній аналіз баз даних, податкової звітності та  наявної інформації, дозволить нам на початковому етапі викривати  «ділків», які мають намір порушувати  чинне законодавство та не сплачувати податки.
           

ГУ ДФС у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини