Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 09:25:28

Проти військового з Десни, що порізав собі вени відкрито кримінальне провадження

30.10.2017   15:04Агенцiя

Військовою прокуратурою Деснянського гарнізону Центрального регіону України проводиться слідство щодо військовослужбовця строкової служби, який заподіяв шкоду власному здоров’ю.

Установлено, що 23 жовтня 2017 року військовослужбовець строкової служби військової частини А1048 Збройних Сил України солдат М., перебуваючи в одному з приміщень розташування 1 навчальної механізованої роти, навмисно здійснив поріз лезом внутрішньої поверхні лівої руки, заподіявши шкоду власному здоров’ю.

У ході проведення перевірки за фактом виявлення тілесних ушкоджень у зазначеного військовослужбовця, з’ясовано, що він їх завдав собі сам з небажання проходити військову службу. Свої наміри він неодноразово висловлював у спілкуванні із співслужбовцями в колективі.            

Наразі військовою прокуратурою Деснянського гарнізону Центрального регіону України зареєстровано кримінальне провадження за ч. 3 ст. 409 Кримінального кодексу України (ухилення від військової служби шляхом самокалічення або іншим способом).

Триває слідство.

Довідково: санкція ч. 3 ст. 409 Кримінального кодексу України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини