Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 14:55:10

В автомобілі, який патрульні зупинили за порушення Правил дорожнього руху, виявили чималу кількість речовин, схожих на коноплі

27.10.2017   07:20

Один з екіпажів патрульної поліції на вулиці Толстого зупинив автомобіль ВАЗ-21114, водій якого порушив Правила дорожнього руху. Порушення не було грубим, проте потребувало реакції поліції.

Від самого початку водій дуже помітно нервував та грубо спілкувався із правоохоронцями. На законну вимогу пред’явити документи на право керування і про реєстрацію транспортного засобу спочатку відмовився це робити, потім за не зрозумілих причин намагався приховати місце, де він їх тримає.

Зрозумівши, що чоловік щось намагається сховати, патрульні запитали прямо, чи не має він при собі якихось заборонених предметів або речовин. Водій знову почав сперечатися й врешті-решт таки показав сумочку, в якій перед цим тримав документи. Патрульні виявили паперового згортка із подрібненою речовиною рослинного походження з характерним запахом конопель. На місце одразу викликали слідчо-оперативну групу.

Лише з приїздом опергрупи стала зрозуміла справжня причина такої поведінки водія, бо знайдений пакунок був лише невеликою часткою від того, що насправді переховував громадянин. Під час огляду транспортного засобу правоохоронці виявили 21 паперовий згорток із такою самою подібною речовиною.

Усе виявлене вилучили, а чоловік продовжив спілкування з поліцією вже у поліцейському відділі.


Патрульна поліція Чернігова

Останні новини Чернігівщини

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн 13:30

Попри постійні військові небезпеки і фінансові труднощі, АТ «ОТКЕ» стабільно та надійно забезпечувало жителів 19 територіальних громад послугами, це понад 125 тисяч мешканців.

Переселенці і ветерани війни: що пропонує служба зайнятості 13:15

Продовжуємо інформувати роботодавців, переселенців та ветеранів про можливості та ресурси служби зайнятості. Черговий «круглий стіл» за участю громадян цих категорій, а також представників місцевої влади, служби зайнятості та соціальних партнерів відбувся в Менській міській раді під головуванням директорки Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини