Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 04:30:33

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

23.10.2017   09:05Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території області за період з 8:00 22 жовтня до 8:00 23 жовтня 2017 року.

МНС

МНС

Протягом минулої доби зареєстровано 11 небезпечних подій, а саме:  6 дорожньо-транспортних пригод та 5 пожеж. Внаслідок цих подій 7 осіб  постраждали.


Дорожньо-транспортні пригоди –
6:

- в м. Чернігові на нерегульованому перехресті по проспекту Миру біля  будинку №35 о 20 год. 35 хв. 21 жовтня  водій автомобіля "Nissan Tiida" здійснив наїзд на пішохода, який перетинав проїжджу частину дороги в межах нерегульованого пішохідного переходу. Внаслідок пригоди пішохід отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до Чернігівської міської лікарні №2;

- на автодорозі між м. Бобровиця та с. Кобижча Бобровицького району о 2 год. 30 хв. 22 жовтня водій автомомобіля  "Аudi А 6" не справився з керуванням, з’їхав у кювет та здійснив зіткнення з деревом. Внаслідок пригоди водій та пасажир автомобіля отримали травми і були госпіталізовані до травматологічного відділення Бобровицької центральної районної лікарні;

- на 164 км автодороги Р-12 Чернігів-Мена-Сосниця-Грем’яч поблизу  с. Троїцьке Новгород-Сіверського району о 7 год. 22 хв. 22 жовтня водій автомобіля "Daewoo Lanos" не вибрав безпечну швидкість руху, не врахував дорожню обстановку, втратив керуванням над своїм автомобілем, з’їхав у кювет та здійснив зіткнення із придорожнім деревом.  Внаслідок пригоди  пасажир автомобіля отримав тілесні ушкодження і  був госпіталізований  до Новгород-Сіверської центральної районної лікарні;

- в м. Чернігові по вул. Доценка біля будинку №12 об 11 годині 22 жовтня водій автомобіля "ВАЗ - 21114" не справився з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини дороги та здійснив зіткнення з придорожньою залізобетонною електроопорою. Внаслідок пригоди водій отримав тілесні ушкодження та каретою служби екстреної медичної допомоги доставлений до Чернігівської міської лікарні №2,  після надання медичної допомоги був відпущений до дому;

- в м. Чернігові  по проспекту Перемоги біля будинку № 14 о 16 год. 20 хв. 22 жовтня водій автомобіля марки "Volkswagen T4" здійснив наїзд на пішохода, який  перетинав проїжджу частину дороги у межах нерегульованого пішохідного переходу. Внаслідок пригоди пішохід отримав тілесні ушкодження та каретою служби екстреної медичної допомоги був доставлений до Чернігівської міської лікарні №2,  після надання медичної допомоги відпущений до дому;

- в с. Браниця Бобровицького району біля залізничного переїзду  о 18 год. 40 хв. 22 жовтня водій автомобіля "Volkswagen Т5" під час маневру щодо надання можливості проїзду трактора марки  "John Deere" здійснив наїзд на велосипедиста, який рухався у попутному напрямку. Внаслідок пригоди велосипедист отримав травми та був госпіталізований до Бобровицької центральної районної лікарні.


Пожежі – 5, з них 3 пожежі в житловому секторі,  1 пожежа на об’єкті  та   пожежа на транспорті.


Заходи, щодо ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, пов’язаної із захворюванням сільськогосподарських тварин на африканську чуму свиней:


В смт Куликівка у сільському фермерському господарстві "Колос" 22 жовтня продовжувалося вжиття заходів щодо ліквідації осередку захворювання сільськогосподарських тварин на африканську чуму свиней, зареєстрованого 1 жовтня. Проводились роботи з утилізації грубих кормів та матеріалів,  дезінфекції приміщень і території свинокомплексу.
Продовження робіт, передбачених Планом заходів щодо профілактики та недопущення поширення захворювання, заплановане на 23 жовтня.


Радіаційний фон:


На території області радіаційний фон зареєстровано в межах  9-12 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 10 мкр/год., Ніжин – 10 мкр/год., Прилуки – 12 мкр/год., Остер – 12 мкр/год., Покошичі – 9 мкр/год, Семенівка –  10 мкр/год., Сновськ – 10 мкр/год.


Прогноз погоди:


За прогнозом облгідрометеоцентру на території областіз 20 години 22 жовтня до 20 години 23 жовтня очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура по області вночі від 4º морозу до 1º тепла вдень 4-9º тепла.
По Чернігову температура вночі 1-3º морозу, вдень 6-8º тепла.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.