Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 09:00:27

Нові тролейбуси відтепер є на всіх маршрутах

18.10.2017   10:17

З 14 жовтня на п'ятому тролейбусному маршруті вперше в регулярному русі з'явився новий тролейбус Еталон Т12110 «Барвінок».

Зручність низькопідлогових електромашин чернігівці вже встигли оцінити на всіх інших маршрутах, вони працюють у місті ще з 2008 року. Ось тільки на Подусівці сучасну техніку ніколи не бачили. Причин тому декілька: надто низький проїзд під залізничними коліями (всього 3,7 м) та незадовільний стан дорожнього покриття.

Проте за останній час в КП «ЧТУ» надійшла велика кількість звернень від мешканців району, серед яких багато людей літнього віку. Вони просили, аби хоч один випуск на маршрут № 5 забезпечувався сучасною технікою.

У адміністрації КП «ЧТУ» однозначно вирішили піти назустріч чернігівцям. Служби підприємства ретельно проінспектували стан контактної мережі та дорожнього покриття. На основі обстеження винесені рекомендації, щодо руху тролейбусів з низьким рівнем підлоги.

Разом з тим, 10 жовтня кількість нових тролейбусів на підприємстві збільшилась на один, завдяки початку поставки закуплених за кошти бюджету в 2017 році, електромашин.

Саме цей тролейбус із нової поставки з номером 497 відкрив рух низькопідлогових машин на маршруті № 5 «Подусівка» - «Вокзал». Планується, що відтепер нова техніка постійно з'являтиметься на Подусівці, а тамтешня дорога стане таким собі тестовим полігоном.


За інформацією КП «Чернігівське тролейбусне управління»

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини