Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:03:04

З 14 по 25 жовтня - перекриття руху на перехресті проспектів Миру і Перемоги

13.10.2017   15:21

Перехрестя проспектів Миру та Перемоги у Чернігові будуть з 14 до 25 жовтня перекривати, аби зробити на ділянці від головпоштамту до іншого боку проспекту Перемоги повну суцільну гідроізоляцію над підземним переходом.

Таке рішення ухвалив виконком Чернігівської міської ради.

Рішення підготовлене на підставі висновків і рекомендацій комісії в складі керівників  та відповідальних фахівців як профільних підрозділів міської ради, так і газовиків, зв’язківців та всіх служб, відповідальних за мережі, що проходять у районі підземного переходу під асфальтом. Комісія збиралася безпосередньо на місці будівельних робіт і поводила огляд стану мереж спільно.

Відповідно до її висновку, підтікання та підтоплення підземного переходу, яке виникло під час робіт з його реконструкції, свідчить про тріщини та зношеність старої гідроізоляції, які неможливо компенсувати інакше, ніж шляхом демонтажу асфальтного покриття та  влаштування нової гідроізоляції підземного переходу на цій ділянці. Ці роботи виконати необхідно ще й тому, що інакше пошкодження з часом будуть збільшуватися і це може в майбутньому призвести до виникнення аварійних ситуацій.

Враховуючи всі ці обставини, я прошу чернігівців з розумінням підійти до цих незручностей і потерпіти півтора-два тижні, бо це треба для міста. Натомість ми вже поставимо крапку в підтіканні центрального підземного переходу міста, принаймні  на цій ділянці.

Відповідно до інформації КП «ЧТУ», маршрути тролейбусів на час перекриття руху на перехресті зміняться наступним чином:
№ 3 — Від вокзалу їде вулицею Івана Мазепи;
№ 5 — У напрямку Подусівки прямує через Красну площу до «України», по маршруту «двійки»;
№ 6 — Скорочується до вулиці Шевченка
№ 7 — Скасовується. Замість нього працюватимуть автобуси 7а: «Міська лікарня № 2» — «вулиця Індустріальна».

 
Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини