Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 09:43:12

За 9 місяців профінансовано витрат застрахованим особам на 166 млн. грн.

10.10.2017   10:24Агенцiя

Управлінням виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області та його відділеннями, які обслуговують страхувальників та застрахованих осіб регіону, в повній мірі забезпечується реалізація державної політики у сферах соціального страхування від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності та у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності.

Фінансування витрат, пов'язаних із наданням матеріального забезпечення, страхових виплат і соціальних послуг відбувається безперебійно та згідно заяв - розрахунків поданих страхувальниками до 8 відділень управління виконавчої дирекції.

За 9 місяців страхувальниками подано 20 894 заяв-розрахунків на загальну суму 122,9 млн. грн., з яких по тимчасовій непрацездатності -  83,6 млн. грн., по вагітності та пологах - 38,6 млн. грн. та на поховання - 0,7 млн. грн. Всі вони профінансовані.

Також, були профінансовані страхові виплати, у тому числі щомісячні страхові виплати потерпілим на виробництві та членам їх сімей, страхові виплати одноразової допомоги потерпілому в разі стійкої втрати працездатності та членам його сім'ї та страхові витрати на медичну та соціальну допомогу на загальну суму 43,5 млн. грн.

Водночас, крім забезпечення в повній мірі матеріального забезпечення, страхових виплат і соціальних послуг, здійснюються перевірки обгрунтованості видачі та продовження листків непрацездатності застрахованим особам, відбувається контроль за використанням роботодавцями та застрахованими особами коштів Фонду.


Прес-служба управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування в Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:13

Протягом минулої доби зареєстровано 2 пожежі.

 Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню

Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню 09:11

Поліцейські викрили керівників квартирно-експлуатаційного відділу одного з військових гарнізонів Чернігівщини, які організували схему привласнення бюджетних коштів на закупівлі матеріальних цінностей для військових частин за завищеними цінами.