Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 23:57:42

Стратегія розвитку Ніжина: обговорення у питаннях і відповідях

09.10.2017   08:58

На обговоренні були присутні секретар міської ради Валерій Салогуб, перший заступник міського голови Григорій Олійник, заступник міського голови Сергій Осадчий, депутати Чернігівської обласної ради Сергій Охонько, Алла Ковтун, Валерій Гавриленко, депутати міської ради, ректор Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя Олександр Самойленко, лідери громадських організацій, активні містяни.

На початку перший заступник міського голови Григорій Миколайович зазначив, що програма стратегії розвитку міста вже існує і втілюється в життя, але потребує удосконалення, саме тому наразі вона, знаходиться на доопрацюванні в інвестиційному відділі.

Вже сьогодні не можна не помітити тих кроків по втіленню стратгії, які відбулись. Це співпраця по програмі  ЄС/ПРООН "Розвиток, орієнтований на громаду", це втілення заходів по енергозбереженню в бюджетних закладах тощо. Потому Сергій Охоноко представив запрошених гостей. Спершу слово було надане Бойко Тетяні - консультанту програми BAS Європейського банку реконструкції і розвитку у сфері комунікаційних стратегій та маркетингу.
Вона коротко окреслила основні напрямки роботи у процесі сьогоднішнього обговорення, назвала основні принципи роботи над стратерією розвитку міста.
Потому запропонувала присутнім розподілтись на робочі групи, щоб випрацювати основні напрямки, етапи розвитку міста, щоб потім представити їх на загальне обговорення. Для роботи груп було виділено 30 хвилин.

Учасники круглого столу ідентифікували нагальні питання щодо поточного стану міської інфраструктури, культурно - спортивного розвитку, медичного забезпечення, соціально-економічної інфраструктури та обговорили шляхи їх подальшого вирішення.


Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини