Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 00:52:39

Триває розслідування за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, за участі правоохоронців

02.10.2017   13:41Агенцiя

Прокуратурою області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілим середньої тяжкості тілесні ушкодження (ч. 1 ст. 286 КК України).

Досудовим розслідуванням установлено, що 30.09.2017 співробітник  управління поліції охорони в Одеській області, керуючи службовим автомобілем на автодорозі Київ-Чернігів-Н.Яриловичі, здійснюючи супровід вантажівки, неправильно оцінив дорожню обстановку в результаті чого виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся із транспортним засобом під керування громадянина Республіки Білорусь, який рухався у зустрічному напрямку.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди троє потерпілих отримали тілесні ушкодження та були доставлені до лікувального закладу.

Наразі слідство триває. Здійснюються слідчі та процесуальні дії, спрямовані на всебічне та повне дослідження всіх обставин кримінального правопорушення.

Хід розслідування у кримінальному провадженні взято на контроль керівництвом регіональної прокуратури.


Прес-служба прокуратури Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.