Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 10:42:42

Ризик – справа благородна

08.09.2017   11:16

Державна служба зайнятості сприяє безробітним у започаткуванні власної справи, надаючи їм шанс розпочати нову сторінку в житті, самореалізуватися та стати успішними.

руки

руки

Бажаючим відкрити власну справу надається організаційна, правова та фінансова підтримка, допомога у виборі бізнес-ідеї та складанні бізнес-плану, організовується навчання з основ підприємницької діяльності. Завдяки цьому чимало шукачів роботи стали успішними підприємцями.

Серед них колишня безробітна Оксана Прудяк з Варви. Свого часу жінці довелося «скуштувати» безробіття, проте вона не змирилася зі скрутним становищем, а стала наполегливо та активно шукати вихід. За порадою фахівців Варвинського районного центру зайнятості Оксана вирішила спробувати себе у бізнесі. Стартом на шляху до власної справи стали семінари з орієнтації на підприємницьку діяльність, потім було навчання на курсах цільового призначення «Основи малого підприємництва» та успішний захист бізнес-плану «Роздрібна торгівля».

Підприємниця згадує, що коштів на започаткування та розвиток власної справи було малувато, проте це не зупинило її. Велике бажання досягти мети і наполеглива праця стали головною рушійною силою в житті відчайдушної жінки. Олена навела лад в орендованому приміщенні, закупила товар і почала працювати. Відтоді минуло вже 12 років.

Бажаючим відкрити бізнес підприємниця радить добре оцінити всі плюси і мінуси обраного виду діяльності, зважити на конкуренцію, бути наполегливими та цілеспрямованими, любити свою роботу, не зупинятися на досягнутому та вірити в успіх. А щодо щастя, то щасливою є та людина, яка займається улюбленою справою, живе в гармонії з собою і оточуючими завдяки правильно розставленим пріоритетам. Наразі Оксана Іванівна почувається щасливою. Вона ризикнула, і ризик виправдав себе. Тому фахівці служби зайнятості бажають всім підприємцям витримки, оптимізму, невичерпної наснаги, оригінальних ідей та креативних рішень.


Варвинський РЦЗ

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність, коли 30 березня 2023 року знімальній групі місцевого телеканалу “Дитинець” бізнесмен та екскандидат у депутати Сергій Берестовий зламав камеру та перешкоджав проводити зйомку.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.