Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 09:35:28

В Чернігові до музею принесли бойову гранату

08.09.2017   07:52Агенцiя

В рамках проведення на Чернігівщині профілактичних заходів, пов’язаних із вилученням з незаконного обігу зброї та вибухівки, поліція забрала з музею і направила на утилізацію гранату Ф-1.

Як розповіли поліції у Чернігівському військово-історичному музеї, 6 вересня до них невідома особа принесла гранату. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Чернігівського відділу поліції.

Фахівці ідентифікували металевий предмет як корпус гранати Ф-1 часів другої світової війни. Боєприпас передано піротехнічній групі Управління державної служби з надзвичайних ситуацій для подальшої утилізації.

Поліція закликає громадян у разі виявлення боєприпасів чи вибухових пристроїв не піддавати своє життя небезпеці, а одразу повідомляти про знахідку на лінію «102».


Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини