Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 11:54:56

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

22.08.2017   09:52Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території області за період з 8:00 21 серпня до 8:00 22 серпня 2017 року.

МНС

МНС

Протягом минулої доби зареєстровано 15 небезпечних подій, а саме: 5 дорожньо-транспортних пригод та 10 пожеж. Внаслідок цих подій загинула   1 особа та 5 осіб постраждали.


Дорожньо-транспортні пригоди – 5:

- поблизу с. Брусилів Чернігівського району на автодорозі Чернігів-Мена-Сосниця-Грем'яч  близько 22 год. 30 хв. 20 серпня  невстановлена особа, рухаючись на автомобілі "ВАЗ-2108-09" (можливо сірого кольору), здійснила зіткнення з велосипедистом, який рухався у попутному напрямку. Внаслідок пригоди велосипедист, 1981 року народження, від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці аварії. Автомобіль з місця пригоди зник в невідомому напрямку. На даний час встановлюються свідки даної події та вживаються заходи щодо виявлення і затримання водія даного транспортного засобу;

- в с. Великий Листвен Городнянського району о 3 год. 26 хв. 21 серпня водій автомобіля "ВАЗ-2106" здійснив наїзд на пішохіда, який рухався по дорозі у попутному напрямку. Внаслідок пригоди пішохід отримав травми та був госпіталізований до травматологічного відділення Чернігівської обласної лікарні;

- в м. Чернігові по вул. Музичній, 1 об 11 год. 53 хв. 21 серпня водій автомобіля "ВАЗ-21121", рухаючись дворовою територією, здійснив наїзд на велосипедиста, який виїхав з прилеглого заїзду. Внаслідок пригоди велосипедист отримав травми та був доставлений до медзакладу, після медичного огляду і надання допомоги направлений додому на амбулаторне лікування;

- в м. Чернігові по вул. П’ятницькій на території автопарковки біля магазину «Симпатик» о 14 год. 41 хв. 21 серпня невстановлений автомобіль (мікроавтобус зеленого кольору), рухаючись заднім ходом, здійснив наїзд на пішохода. Внаслідок пригоди пішохід отримав травми;

- в смт Ріпки по вул. Святомиколаївській о 14 год. 45 хв. 21 серпня водій мопеду "Дельта" під час виконання маневру обгону не впорався з керуванням і в’їхав в задній бампер автомобіля "Москвич ІЖ-2717". Внаслідок пригоди водій мопеду отримав травми та був госпіталізований до Ріпкинської центральної районної лікарні.

 
Пожежі – 10, з них 3 пожежі в житловому секторі, 1 пожежі на транспорті  (1 особа отримала опіки), 1 пожежа в лісовому масиві на площі 0,1 га та 5 випадків  загоряння сухої трави на загальній площі  7,55 га.


Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах  10-12 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 12 мкр/год., Ніжин – 12 мкр/год., Прилуки – 12 мкр/год., Остер – 11 мкр/год., Покошичі – 10 мкр/год, Семенівка –  10 мкр/год., Сновськ – 11 мкр/год.


Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години 21 серпня до 20 години 22 серпня очікується хмарна погода з проясненням, вночі місцями короткочасний дощ, вдень короткочасний дощ, гроза. Вітер південно-східний з переходом на північно-західний 7-12 м/с. Температура по області вночі 13-18º тепла, вдень 20-25º тепла.
По Чернігову вдень короткочасний дощ, температура вночі 15-17º тепла, вдень 21-23º тепла.

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.