Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 13:38:10

У конкурсі на кращий танковий взвод Сухопутних військ Збройних Сил України завершено спортивну номінацію

16.08.2017   13:55

На Чернігівщині, на базі загальновійськового полігону оперативного командування «Північ», відбувся перший етап змагань конкурсу на кращій танковий взвод Сухопутних військ Збройних Сил України у спортивній номінації.

На відміну від змагань попередніх років, замість літнього військового біатлону учасники виконували вправу стрільб з АКС(У) — 74, швидкісну стрільбу з пістолета ПМ з різних положень та зміною вогневих позицій, а також долали 15 елементів психологічної смуги перешкод у відстань 1500 м.

Варто зазначити, що психологічна смуга перешкод, не являє собою класичний пострадянський зразок, а є втіленням найкращих елементів армій провідних країн світу.

На наступному етапі конкурсу танкісти змагатимуться у снайперській стрільбі з озброєння танку та відпрацюють вправу «танкова карусель».

За словами членів судейської колегії визначити переможців можна буди лише після підрахунку балів усіх етапів змагань. Тож інтрига переможця конкурсу зберігатиметься до останнього дня.


Прес-служба оперативного командування «Північ»

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини