Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 19:54:19

Зміни руху громадського транспорту у зв’язку з перекриттям вул. Мазепи та Шевченка

12.08.2017   16:10

У зв’язку з запланованим перекриттям двох вулиць у Чернігові для проведення (на вул. Мазепи – для завершення) ремонтних робіт повідомляємо про зміни в русі громадського транспорту на ці дні.

Перекриття вул. Івана Мазепи (від вул. Ремісничої до вул. Любецької) на 2 дні: 14 і 15 серпня:

- Тролейбус на маршруті № 6 на ці дні відміняється.

- Тролейбус на маршруті №4 замість повороту на вул.. Івана Мазепи буде їхати по пр. Миру, повертати на пр. Перемоги і по ньому – до виїзду на свій звичний маршрут.

- Тролейбус на маршруті № 5 відміняється, замість нього буде тимчасово запроваджений автобус №5-А. Цей автобус буде виїжджати на вул. Любецьку біля школи №13, повертати наліво на перехресті вул. Любецької  з вул. Чорновола, далі – на пр. Миру до головпоштамту, там повертати направо на пр. Перемоги і їхати до вокзалу. У зворотній бік – тим же маршрутом.

- Тролейбус №1 у бік вокзалу буде їхати прямо по пр. Перемоги.

Примітка:

Щоби не створювати додаткової плутанини, цього розкладу громадський транспорт буде дотримуватися всі два дні навіть у тому випадку, якщо дорожні служби закінчать роботу раніше і рух вулицею Івана Мазепи для транспорту відкриють, наприклад, 15 серпня вдень.

Перекриття вул. Шевченка (до 31 серпня):

- З неділі, 13 серпня, у зв’язку з завершенням ремонту вул. Гетьмана Полуботка повертається на маршрут тролейбус № 9. Перекриту вул. Шевченка він об’їжджатиме вулицями Кирпоноса та Єлецьку (колишню Белінського). Виїжджатиме на вул. Шевченка перед Красним мостом, як тролейбус №8.

- З цього ж дня відновлює рух і тролейбус № 1. Об’їзд перекритої ділянки вул. Шевченка – як і в тролейбуса № 9.


За інф. Управління транспорту та зв’язку

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.