Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 04:52:52

Сім’я - це мої крила

08.08.2017   09:46

Кожного доля випробовує по-своєму. Втрата роботи – ситуація не з приємних. Люди по різному шукають вихід з неї. Комусь щастить і він без проблем знаходить нову роботу, комусь для цього доводиться міняти професію. Дехто, зневірившись у собі, опускає в безнадії руки, а дехто, навпаки, не упускає шанс розпочати нове життя, працюючи на себе та свою родину, стає прикладом для земляків.

Ця доля не оминула й жительку Козелецьця, що на Чернігівщині, Наталію Вертай. Втрата роботи в 53 роки не обіцяла райдужних перспектив. Тому, ставши на облік в районний центр зайнятості, погодилась започаткувати власну справу.

Остаточне рішення прийняла на сімейній раді, яка й вирішила подальшу долю. Для старту скористалася одноразовою виплатою допомоги по безробіттю, за направленням служби зайнятості пройшла навчання на цільових курсах.

Ідею відкрити весільний салон подала молодша донька Олеся, тому в її честь його так і назвали. Чоловік та зяті взяли на себе найтяжче – ремонт приміщення. А старша донька Ірина стала  надійною підтримкою матері у веденні бізнесу. Як виявилося, це справа не з легких, отож доводиться залучати й інших членів родини. «Я зрозуміла, що сім\'я для мене - це головна цінність, це мої крила» - говорить підприємиця.

На сьогоднішній день салон «Олеся» - це вже відомий магазин весільного та національного вбрання. Його послугами користуються не тільки місцеві жителі, а й мешканці сусідніх районів та навіть областей.

Земляки знають і поважають родину Вертай. Наталія Павлівна завжди пропагує сімейні цінності, проводить консультації, пише статті до районної газети; донька Ірина - відомий громадський діяч в районі, зять Олександр - учасник АТО, волонтер; дочка Олеся - голова Громадської ради при райдержадміністрації, людина з активною громадянською позицією, а її чоловік Юрій засновник волонтерського руху на Козелеччині, голова громадської організації «ГРІМ». Їхня сім'я є прикладом згуртованості та єдності, взаємоповаги та підтримки один одного.

Саме такі вольові, енергійні, цілеспрямовані люди  досягають успіху у житті, будують щасливу родину та багату Україну.
                                                       

Козелецький районний центр зайнятості

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини