Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 02:08:33

Підприємців Чернігівщини кличуть на фестиваль бізнесу

07.08.2017   08:12Агенцiя

Бізнес-фест «Разом до успіху» пролунає у Чернігові 2 вересня.

Фестиваль, приурочений до Дня підприємця, має допомогти учасникам у розвитку бізнесу, просуванні власної справи та взаємній комунікації. Понад те — подарувати нові враження та емоції. Організовують захід Чернігівська облдержадміністрація, міська рада та громадська організація «Сяйво Сіверщини».

— Чернігівщині є чим похвалитися. Фест — хороша можливість налагодити ділові контакти та прорекламувати власну продукцію. До того ж, ми маємо пам’ятати, що малий та середній бізнес — основа економіки регіону. Саме бізнесмени почасти є і меценатами. Це свято — не лише активне дозвілля, а й нова можливість напрацювати щось на перспективу, — наголосив перший заступник голови Чернігівської ОДА Леонід Сахневич під час наради з підготовки до фестивалю.

У програмі заходів — святкова кавалькада, виставка-ярмарок «Бізнес Чернігівщини», секція «Вікно допомоги» (консультації з актуальних питань державних органів та бізнесу), нагородження кращих підприємців області, ярмаркові розваги та концерт.

Наразі організатори запрошують підприємців та керівників підприємств Чернігівщини реєструватися для участі у фестивалі.

— Усі разом ми зможемо зробити справді яскраве свято, на яке заслуговують підприємці Чернігівщини і яке буде цікавим для всіх містян. Учасники зможуть презентувати свою продукцію чи послуги, креативно прорекламуватися та зміцнити корпоративний дух  у колективі. Фестиваль також стане майданчиком для дискусій, обміну досвідом та спілкування, — зазначила депутат Чернігівської міськради Ірина Березинець.

Участь у фестивалі для підприємців — безкоштовна. Не вагайтеся — звертайтеся для реєстрації до Ірини Черенько: у Facebook, поштою ngoapelsin@gmail.com чи за телефонами (063) 706-26-60, (067) 94-58-330, (0462) 93-00-13. Сторінка бізнес-фесту у Facebook— www.fb.com/businessfestcn.

Партнери фестивалю — Чернігівське обласне об’єднання організацій роботодавців «Сіверщина», Асоціація підприємців та підприємств малого і середнього бізнесу Городнянського району, громадська організація «Центр «Апельсин»».

Бізнес-фест «Разом до успіху» розпочнеться зі святкової кавалькади — урочистої ходи підприємців від Красної площі до Центрального парку культури та відпочинку Чернігова. У цей час учасники зможуть роздавати рекламу, проводити фотосесії із зустрічними містянами. Креатив вітається, тож брендований одяг, прапори, незвичайні зачіски, яскраві фарби, маски та костюми стануть невід’ємними атрибутами свята. У кавалькаді зможуть взяти участь не лише працівники підприємства, а й члени їх сімей або навіть клієнти.  Що більша делегація — то ближче місце до голови ходи!

Виставка-ярмарок «Бізнес Чернігівщини» працюватиме у Центральному парку з 10 години ранку на 7 локаціях: громадське харчування (ресторанна локація), торгівля продуктами харчування (продуктова локація), промислова група, народні ремесла, сільськогосподарська група (рослини, квіти та супутні товари), виробництво та послуги. На виставці-ярмарку підприємства зможуть реалізувати свої товари, провести промоакції у самостійно визначеному форматі та включитися в активності відвідувачів. Також тут демонструватимуть свої вміння, проводитимуть покази та майстер-класи студенти чернігівських профтехучилищ.

З 11:30 до 13:00 відбудеться офіційна частина заходу до Дня підприємця. Кращі бізнесмени та громадські організації підприємців області отримують заслужені нагороди.

До 14 години працюватиме «Вікно допомоги». Консультації з актуальних питань надаватимуть спеціалісти податкової, пенсійного фонду, служби зайнятості, охорони праці та юстиції. У цей же час можна буде отримати пораду і від представників бізнесу: юристів, аудиторів та бухгалтерів, агентів з нерухомості, фахівців у галузях освіти, туризму, авторемонту та багатьох інших.

Діятиме окрема секція «Бізнес за енергоефективність».

До вечора триватимуть ярмаркові розваги з активностями для дітей і молоді, виступами творчих колективів, а о 17 годині розпочнеться концертна програма.

Для реєстрації у бізнес-фесті необхідно надати логотип своєї компанії (до 20 серпня) для виготовлення «Бізнес-карти Чернігівської області»  та повідомити про:

— повну назву суб’єкта підприємницької діяльності;
— кількість учасників у кавалькаді;
— необхідну виставкову площу (кількість та розмір наметів, столів з парасолями і стільцями, інше обладнання);
— параметри підключення до електромереж, кВт/год (у разі потреби);
— асортимент продукції;
— контакти відповідальних осіб;
— заплановані промоакції та рекламні кампанії.

І звісно ж, варто продумати креативну презентацію свого підприємства у святковій кавалькаді! Можна використовувати коней, тварин, машини, велосипеди, самокати та все, на що вистачить фантазії.

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини