Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 7 травня, 07:26:02

Перша Гвардійська армія відзначила 75-ту річницю з дня створення

01.08.2017   14:31Агенцiя

У перший день серпня в обласному центрі вшановували бойовий подвиг, самовідданість бійців та командирів легендарної І-ї Гвардійської армії, яка цьогоріч відзначає 75-річчя з дня свого створення.

Привітати та віддати данину поваги воїнам славнозвісного підрозділу зібрались голова обласної ради Ігор Вдовенко, очільник облдержадміністрації Валерій Куліч, Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, ветерани, командири військових частин та установ Чернігівського гарнізону, громадськість.

Розпочалися урочистості із покладання квітів до Братської могили у сквері імені М. Попудренка, меморіалу загиблим учасникам АТО та Героям Небесної Сотні.

Після цього Красною площею урочистим маршем пройшли гідні спадкоємці героїчних першогвардійців – військові підрозділи Чернігівського гарнізону.

Далі на учасників урочистостей чекала презентація основних зразків бойової (спеціальної) техніки та озброєння Збройних Сил України, Національної поліції України, Державної прикордонної служби України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Національної гвардії України та Державної спеціальної служби транспорту.

Розпочався огляд показовим виступом військовослужбовців 95 окремої десантно-штурмової бригади Високомобільних десантних військ Збройних Сил України з Житомира, які завітали на свято до Чернігова.

Після цього офіцери-інструктори ознайомили жителів та гостей Чернігова із тактико-технічними характеристиками зразків військової техніки та озброєння.


Відділ інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю виконавчого апарату Чернігівської обласної ради

Останні новини Чернігівщини

Чернігівщина на розвиток професійної освіти отримає від держави близько 22 млн грн 17:20

Цьогоріч чотири заклади професійної (професійно-технічної) освіти Чернігівської області беруть участь у державній програмі з оновлення майстерень – створення на базі профтехів навчально-практичних центрів (далі – НПЦ).

До чернігівського банку, де стався вибух, зробили підкоп із підвалу сусіднього будинку 17:17

"Цей підкоп зробили три тижні тому, десь так. І пісок в дитячому садочку під паркан поклали. Викликали поліцію, вони прийшли, подивилися, сказали, все добре і поїхали. І ось, будь ласка, нормально закінчилося. Коли вони виносили той пісок, невідомо", — каже Ніна.

Поліція розслідує обставини вибуху в приміщенні банку в Чернігові 11:21

Сьогодні близько 4-ї ранку до поліції надійшло повідомлення про вибух у приміщенні банку в центрі Чернігова. Внаслідок вибуху сталася пожежа, будівля пошкоджена. Постраждалих людей немає.

Ремонт каналізаційного колектору на Масанах здійснять у травні 11:19

В суботу, 27 квітня, на ділянці вуличного каналізаційного колектору діаметром 600 мм по вулиці Незалежності,42, було виявлено декілька просідань асфальтобетонного покриття, що свідчить про порушення цілісності та герметичності трубопроводу який проходить у зазначеному місці.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:13

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж. Внаслідок цих подій постраждалих осіб не зареєстровано.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини