Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:13:14

Патрульні повернули власнику викрадений акумулятор

24.07.2017   14:39

24 липня близько п’ятої ранку один із екіпажів патрульної поліції звернув увагу на молодого чоловіка, який зупинився біля воріт пункту прийому металобрухту на вулиці Громадській.

У хлопця в руках був поліетиленовий пакет і за тим, як він його тримав, можна було припустити, що в пакеті знаходиться щось важке правильної геометричної форми. Зважаючи на ранній час та неодноразові випадки здачі на брухт краденого металу й різних металевих виробів, поліцейські вирішили поспілкуватися з громадянином.

Від самого початку спілкування чоловік дуже помітно нервував. Спочатку всіляко намагався уникнути відповіді на запитання про вміст пакету, чим ще більше викликав підозри. А коли виявилося, що він приніс здати на брухт автомобільний акумулятор, почав розповідати патрульним про захаращений гараж свого старенького дідуся, в якому він наводить лад, а весь непотрібний метал здає на брухт. Навіть адресу назвав, де нібито мешкає дідусь.

За вказаною адресою негайно виїхав другий патрульний екіпаж і дуже швидко з’ясувалося, що мешкають там зовсім інші люди, в яких і гаража немає зовсім, і ніякий дідусь із ними не живе.

Дізнавшись, що обман викрито, хлопець зізнався, що акумуляторна батарея крадена. Вказав він і місце, де саме його взяв. Патрульні швидко розшукали автомобіль, з якого була знята батарея та зв’язалися з власником транспортного засобу. Він одразу приїхав і впізнав свою власність.

На місце патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Пізніше з’ясувалося, що затриманий вже притягався у поле зору правоохоронців за аналогічні злочини.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини